понедельник, 22 августа 2016 г.

Citat om svek kärlek

Citat om kärlek och mod. Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Kärlek är något vi alla vet om. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se. Utan kärlek finns inget liv.


Jag hoppas att du kommer att dela sjuka med de du älskar. Eftersom dessa citat om kärlek ofta kan relatera till dina egna känslor och behov, kan de användas på många olika sätt. Dessa kärlekscitat kan till exempel förklara andras känslor väldigt bra. Vet inte om du kommer att hänga ut mig på grund av dessa ord och det var nog aldrig meningen att orden skulle hamna i dina händer men jag känner att jag inte har så mycket mer att förlora nu. Jag behöver få ut det jag känner, söker en väg ut ur detta tomrum, behöver känna igen, behöver hitta glädje igen och är just nu vilsen.


När jag redigerar brukar jag alltid använda ett citat och blev helt galen när jag inte hittade en sida med många bra citat samlade. Därför skapade jag den här bloggen. Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling. Letar du efter visdomsord om kärlek eller citat om kärlek har du kommit rätt!


Här är vår samling med visa ord om kärlek. Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat! Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan.


Vettiga vitsor eller hur? Det vackraste smycket jag burit runt min hals. En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta. Utforska emeliehellertzs anslagstavla Svek på Pinterest.


Citat om svek kärlek

Vänner och när de sviker. Hans bedårande idealism fick mig att inse att det vore ett svek mot mig själv att bara rycka på axlarna och blunda för era brutna löften och falska leenden. Om de misslyckas är det ett svek mot de svenska medborgare som får se sina grundläggande rättigheter urvattnade och borttagna av den amerikanska staten och de amerikanska företagen. Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull, eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv. Victor Hugo Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.


Ryskt ordspråk Den som inte kan hata kan inte heller älska. Voltaire Den vet föga om kärleken som alltid talar om den. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Stjärnlösa nätter : en berättelse om kärlek , svek och rätten att välja sitt liv ger oss en unik inblick i en hederskultur, skriven från en ung mans synvinkel.


Citat om svek kärlek

Med charm, humor och sorg flätas en fantastisk historia samman. Bildresultat för lögner och svek citat. Att uppleva den eviga kärleken tar inte lång tid. Ett vackert citat har man alltid nytta av.


Allt du behöver är kärlek. Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början. En hälsosam och uppriktig kärlek är fri från baktankar.


Citat om svek kärlek

Kanske är vi i denna värld för att söka efter kärlek , finna den och förlora den, om och om igen. Med varje kärlek blir vi pånyttfödda, och med varje kärlek som tar slut samlar vi ett nytt sår. Skickas inom 2-vardagar. Jag är täckt av stolta ärr. Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh.


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения