среда, 10 августа 2016 г.

Bästa oljeaktien 2017

Lundin Petroleum är ned procent på ett halvår, Black Pearl procent. Africa Oil har tappat procent och Enquest procent. Stor potential i oljeaktien. Oljepriset klättrar på bred front. En speciell aktie inom sektorn har möjlighet att stiga ordentligt i. Aktien stängde på 17:kronor i fredags.


Bästa oljeaktien 2017

Riktkursen höjs till 2från 1kronor. Bland plusargumenten märks en stark balansräkning och mycket låg värdering samt att borrprogrammet precis återupptagits. Det framgår av en analys. Oljeaktien slutade på 172:kronor på fredagen.


Société Générale sänker riktkursen för HM till 1kronor från 1kronor. Rekommendationen sälj upprepas. Jefferies International sänker riktkursen för HM till 2kronor från 2kronor. Har satsat på oljeaktien Pearl som jag köpte i januari.


Bästa oljeaktien 2017

Ska man tro på en fortsättning upp? Vad tror du händer med oljepriset? Gunnar Wrede: Hej oljepriset är på väg tillbaka upp. Om det sedan innebär att Pearl fortsätter upp ska låta vara osagt.


När du vill köpa ett billigt parkettgolv till rätt pris som samtidigt håller högsta kvalitet kan du garanterat hitta något hos oss. Vi erbjuder några av marknadens bästa varumärken inom just parkettgolv och utbudet är stort. Eftersom vi ofta har olika erbjudanden och reor på våra golv har du stora chanser att göra ett riktigt bra fynd. Investmentbanken betonar särskilt att oljeaktien gått betydligt sämre än sektorn generellt och att riktkursen indikerar en rejäl uppsida. Lite vinst blev det, men sett över alla år jag haft oljeaktien var det inte något som matchade index.


Trots allt fick aktien ett större uppsving tidigare i år så det kändes rätt att sälja. Självklart kommer aktien att fortsätta upp nu när jag sålt. Jag bedömmer det som ett fyndläge, för den som tror på oljeaktien. Fakta: PA Resources AB har beslutat att förstärka sin kapitalbas genom en nyemission av konvertibler med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Senast betalt för oljeaktien var 2kr.


Swedbank sänker riktkursen för Lucara Diamond till kr från kr efter tisdagens prognosuppdatering från bolaget. Nyheter om Ipco från den svenska pressen. Vi samlar nyheter om Ipco från över 1svenska källor.


Bästa oljeaktien 2017

Alimak och Balco ökade procent, och Klaria drog iväg procent. Och på Aktietorget dök Crowdsoft procent efter att ha berättat om förvärv av Flowscape villkorat en apportemission och en företrädesemission om miljoner kronor. Men som, inte oväntat, vid en del tidigare tillfällen var det bara innan kriget bröt ut som kurserna föll.


Då hade verkligen domedagsprofeterna sin bästa ti och OMX spåddes mer än halveras av flera relativt erfarna aktiespekulanter trots de redan låga kursnivåerna på de större indextunga stabilare bolagen. Lastbilskrock på Älvsborgsbron – stopp i trafiken 16:En personbil och en lastbil har krockat på Älvsborgsbron i Göteborg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения