среда, 31 августа 2016 г.

Fibercementskiva tak pris

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Tak , bygg och fasadlösningar inom fibercement Kvalitetsprodukter till yttertak och fasad som stalltak, ridhustak, stålhallstak, maskinhallstak. Vågformade skivor för yttertak. Cembrit korrugerade fibercementskivor med sina robusta egenskaper ger ett ärligt materialuttryck.


Den vanligaste användningen av dessa mjukt böjda och böljande skivor är på yttertak. Egenskaperna är funktionella och ger ett tak med litet underhåll.

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Här kan ni ladda ner information om tak produkter till stalltak, ridhustak, maskinhallstak, industritak mm. PDF format se höger meny: Opticolor P67 P600. De miljövänliga och robusta fibercement skivorna är lämpliga både som tak och fasad beklädnad.


En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. Det är enkelt att lägga taket och det går också snabbt. Bra livslängd och bland de mest kostnadseffektiva taktäckningarna.


I yttertak utan underlagstak finns också fördelen att de inte ger kondensproblem. MultiForce är en stark, brandsäker, mögelsäker och fuktbeständig byggskiva, som används främst inomhus i väggar och tak där kraven är högre än vanligt. Skivan är lätt att bearbeta och du kan använda vanliga verktyg för trä. Tak fyller många funktioner förutom att de kan vara mycket vackra och starkt bidra till husets estetik genom fina tegelpannor eller ett snyggt färgat plåttak. Taket stänger ute regn och väta och behöver vara slitstarkt och väderbeständigt.


Särskilt med tanke på vårt nordiska klimat som kan vara tufft året runt. Monteringsanvisning System och guider. Under tak ute - Inklädnad av fibercement med eller utan brandskyddande funktion.


Används som utvändig beklädnad till ventilerade fasader och socklar. Den är frostbeständig, den ruttnar och möglar inte, brinner inte och angrips inte heller av gnagare eller andra skadedjur.

Fibercementskiva designad till att ge samma utseende som en original träbeklädning. Högkvalitativ fabrikslackerad fasadpanel i fibercement. En robust formstabil fasadpanel som finns i villa-anpassade kulörer såsom Sand och Faluröd. Inomhuspanel för beklädnad av tak och vägg Basis Slät är en panel med ett smalt spår på ca 2mm ger ett modernt, enkelt och varmt intryck på vägg och i tak i alla rum.


Panelen är ändspontad vilket gör den lätt att montera även i tak. På Byggmax hittar du byggskivor som passar alla dina byggprojekt och det till ett riktigt bra pris. Vi har bland annat osb-skivor som kan användas när man bygger väggar och tak. I sortimentet finns också MDF som med fördel används av hemmasnickaren samt spånskivor som passar bäst inomhus och där det inte finns risk för fukt.


Hur många timmar det tar att lägga taket varierar mycket beroende på storlek och typ av tak. Att det kan ta allt ifrån en halvtimme till två-tre timmar per kvadratmeter tak är inom normalgränsen. Vill man vara på den säkra sidan kan man alltid avtala om ett fast pris för sin takomläggning.


Vi jämför tusentals produkter och tjänster.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения