вторник, 15 ноября 2016 г.

Frågor att ställa för att lära känna någon

Då man vill lära känna någon bättre tänker man ofta på frågor som kan få en att få reda på vad personen tycker om och tänker på. I den här artikeln kommer vi ta upp några frågor som du kan ställa för att lära känna någon bättre. Det är viktigt att tänka på att du inte bör göra konversationen till ett förhör.


Djupa och personliga öppna frågor för att lära känna varandra bättre, t ex Vad anser du är den viktigaste egenskapen hos en vän? Underbara frågor att ställa för att lära känna en annan människa LÄS OCKSÅ OM BOKEN: Presentera som proffsen - 1tips som gör dina presentationer fantastiska Ibland vet man helt enkelt inte vad man ska fråga när man möter nya människor.

Länge har du sökt efter vad det är och nu är du här. Precis där du ska vara. Du känner att du har kraften och behöver stöd att hitta riktning. Under minuter fick de turas om att besvara frågor som för vissa successivt blev mer personliga. Det visade sig att de som lärt känna varandra genom att besvara de intima frågorna upplevde en stark närhet efter minuter, till skillnad från en jämförelsegrupp som bara kallpratat.


Jag finns här för dig. Tre viktiga saker att tänka på för att skapa ett bra dejtingsamtal: Var närvarande.

Tänk dig att du och din dejt sitter i en osynlig bubbla, och din uppmärksamhet är helt och fullt på det som händer inuti bubblan. Allt utanför är helt oviktigt, just nu. Ställ bara frågor som du är genuint nyfiken att höra svaren på. Caroline Fjellner är en av grundarna bakom snabbväxande svenska bolaget frankly.


Hon menar att vi kan sätta välmåendet på agendan, bland annat genom att oftare ställa frågor om hur medarbetare och organisation mår och fungerar. Det handlar om att ökar ägarskapet för välmåendet i hela organisationen. Här är frågorna som psykologen Arthur Aron tog fram för att få okända människor att bli blixtförälskade i varandra – det är frågor att ställa på första dejten.


Och glöm inte Efter att alla frågorna är avklarade så ska ni titta varandra i ögonen i fyra minuter. Försök att få med minst en spegling till varje fråga du ställt – både för att visa att du förstår och för att det inte ska bli någon stel intervju av det hela. Fler speglingar är generellt bättre om du vill lära känna tjejen, men det är en konst att lära sig spegla bra, så börja träna med alla du konverserar med! Känner du att det är dags att lägga till ett par nummer till din frågerepertoar?


Småprat kan vara trevligt och ett bra sätt att påbörja bekantskapen, men det räcker inte riktigt till om man verkligen vill lära känna någon. Det finns stunder där det skulle vara bra att veta vad som går igenom en annans huvud. Visst, du skulle betala för att kunna komma in i vissa människors sinne vid vissa vissa tider.


Det kan vara knepigt att gå på en första dejt med någon och försöka lära känna personen i fråga.

Men det finns några frågor du borde ställa som hjälper dig få en klarare bild. Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. När den där pinsamma tystnaden uppstår, försök att tänka ett steg längre – ställ en lite oväntad fråga som gör att du lär dig någonting spännande om personen du pratar med (bonus: du slipper diskutera vädret ännu en gång). Ska leda en panel nu till hösten och för att presentera mina panelmedlemmar så vill jag ha ett antal frågor som man skulle kunna tänka sig och ställa till dom för att få en bättre bild av vilka dom är, gärna på ett skämtsamt vis. Så har ni förslag på frågor så spruta ut dom bara. Dom tar tacksamt emots.


Om du försöker lära känna någon och du fortfarande inte har kommit fram till hur du gör det har vi en uppsättning frågor som kan hjälpa. De kan vara perfekta vid en första dejt om ni vill lära känna varandra på djupet, men också med en befintlig vän eller parter som hjälp att bygga en starkare relation. Turas om att ställa och besvara dessa frågor , i ordning: frågor för att lära känna varandra: 1. Vänskap bygger inte bara på att någon ska handla med eller någon att prata med om din nya förälskelse.


Så, om du vill gå in i djupt vatten, fortsätt samtalet genom att ställa några intressanta frågor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения