понедельник, 14 ноября 2016 г.

Nasin gravid

Nasin gravid

Se våra aktuella erbjudanden. Shoppa online på Kronans Apotek! Graviditet och amning. Nasin innehåller bensalkoniumklorid. Om du är gravid eller ammar, tror att du kan vara gravid eller planerar att skaffa barn, rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder detta läkemedel.


Nasin gravid

För vuxna och barn över år. Om du behandlas för en sjukdom och blir gravid. Vissa sjukdomar gör att du måste ta läkemedel regelbundet under en längre tid. Det gäller till exempel depression, epilepsi eller diabetes.


Det är viktigt att du inte avslutar din behandling eller ändrar dosen på egen hand om du blir gravid , utan tar kontakt med din läkare. Man blir känsligare i slemhinnorna som gravid - därav nästäppa. Sen så kan man bli beroende av näspray men jag föredrar att andas när jag ska sova så jag överdoserarINTE tala om uppehåll dar här fast jag vet. Man kan använda läkemedlet när man är gravid. Läser man i fass så är inte nasin eller nezeril heller skadligt för fostret så jag vet inte vart man fått det ifrån att man inte kan använda det?


Effekten kommer inom några minuter. Enligt min vän var det bara några få år sedan som man rekommenderade gravida att undvika nässpray. Du ska inte ta avsvällande nässpray och näsdroppar när du är gravid eftersom de bara ska användas kortare tid vid förkylning. Annars kan de göra mer skada än nytta. Som gravid och täppt i näsan kan du behandla med nässpray med koksaltlösning.


Få massor av klubbförmåner, gratis! Ta del av förmåner och erbjudanden. För barn i åldern år till år. Med konserveringsmedel. Ska inte användas i mer än dagar i följd.


Vid en förkylning kan det bli väldigt besvärande att andas genom näsan. För yngre barn finns en lägre styrka. Nässpray som ger en avsvällande effekt, vilket minskar nästäppan och gör det lättare att andas.


Om du tänker på nässpray som används vid snuva pga förkylning, dvs avsvällande nässprayer, så går det bra för dig att använda Xylometazolin Apofri (Apotekets egna varumärke), Otrivin, Nasoferm, Nezeril och Nasin. Du skall som gravid inte använda Otrivin Comp, Otrivin Menthol och Olynth. All erfarenhet visar att du kan använda nässprejer som innehåller oximetazolin när du är gravid och när du ammar. Rådfråga din barnmorska om du har nästäppa en längre tid under graviditeten.


Det är inte klarlagt om det verksamma ämnet passerar över i modersmjölken. Bedömningar av fosterpåverkan när en gravid kvinna använder något läkemedel. Kan ett barn ammas medan modern använder olika läkemedel?


Information om köns- och genusaspekter på läkemedelsbehandling.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения