пятница, 11 ноября 2016 г.

Hur skapar man en youtube kanal

Du kan skapa en ny kanal både på datorn och på s mobilwebbplats. Så här skapar man en kanal på och laddar upp filmer från sin iPad. Klicka på Logga in längst upp till höger. Med hjälp av den här guiden har du lärt dig hur man skapar en - kanal och börjar gå på vägen mot -berömmelse!


Nu vill vi kortfattat ta upp frågan hur man tjänar pengar på , eftersom det faktiskt är många som lyckas med det. Kolla in de följande lektionerna för mer information om hur fungerar och hur man kan anpassa sin kanal. Anslut till så här: Få svar på dina frågor i s hjälpcenter. En bloggläsare mejlade mig idag med en fråga om hur man skapar ett. Fler än en miljard människor besöker varje månad – och många av dem kanske skulle gilla den musik du gör.


Om du har en egen artistkanal kan den globala publiken hitta din musik. Vi ger dig några enkla knep på hur du kan anpassa kanalen och fem tips på hur tittarna lätt kan hitta musiken på. Dottern som är år vill ha en egen kanal , då tydligen fler i klassen har det bla hennes bästis.


Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det. Har era barn i samma ålder en egen kanal ? Hon vill lägga upp videos när hon lagar mat, bakar mm. Hur använder de den isf? Se till att du är inloggad på. Längst ner finns valet att skapa en kanal.


Om du redan har en kanal så finns valet att se alla mina kanaler eller skapa en ny kanal. Fyll i informationen och skapa den nya kanalen. Nu kan du börja kika på inställningar och på den videoredigering som finns i. Du har säkert varit inne på för att kolla musikvideos eller komiska klipp, men fungerar även mycket bra som ditt företags videokanal, där dina kunder och intressenter har lätt att hitta era filmer.


Hur skapar man en youtube kanal

SVT, TV Kanal och Arla använder som sin kompletterande videokanal. Videoformatet möjliggör för en användare att ta till sig information på sina egna villkor när man har tid och behov. Man är ju som mest mottaglig precis när man behöver veta något, och då är det perfekt att se på en film som förhoppningsvis besvarar de frågor man har. Du hittar vår - kanal här.


Du kan hitta tips om hur du lyckas på genom att titta på andras videoklipp. Man kanske kan tro att när man suttit och jobbat med datorn hela dagen så känner man sig rätt nöjd med skärmti men icke då. Enklast är bara att läsa och följa instruktionerna som står på sidan.


Hur skapar man en youtube kanal

Tack vare den har möjligheten getts till vem som helst att lägga ut klipp och ha egna ”tv-kanaler”. är ett av de största forumen på nätet idag. Många är de också som tack vare denna kanal har blivit och blir nya stjärnor. Det är superenkelt, kopiera bara allt Pewdiepie gör så når du framgång.


Om du lyckas med det kan du vara gla de flesta av oss får dock jobba lite hårdare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения