четверг, 10 ноября 2016 г.

Brac kroatien karta

Brac - Här kan du koppla av och njuta av sköna stränder och vacker natur. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Välj det som passar dig bäst! Billigt Bilsemester till Kroatien med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Brac kroatien karta – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Vi kan hjälpa dig att hitta hotell! Zooma, flytta runt, se detaljerade satellitbilder.


Se karta över Brac , Makarska-rivieran. Här får du en överskådlig blick av Makarska-rivieran och var alla TUIs hotell i Brac ligger. Stränder i Brač : Se omdömen och bilder för stränder i Brač , Kroatien på TripAdvisor. Trots att Brac ligger vid Medelhavet och i hjärtat av Dalmatien där fisk och skaldjur är utmärkande för menyerna och gastronomin så kan ingen tillreda får och lamm som kockarna från Brac.


Fåraveln på ön har en mycket lång tradition och även fårosten från Brac anses vara en riktig delikatess.

Karta , mapa, otok Brač , Dalmacija, Hrvatska. Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol, Hotel Lipa och Hotel Vrilo har fått höga betyg av resenärer på Brac Island för utsikten från deras hotellrum. Gäster som har bott på Brac Island har också varit nöjda med utsikten från rummen på de här hotellen: Hotel Kastil, Hotel Lemongarden - Adults Only och Hotel Pastura.


Brac har fått en plats på världskartan tack vare sin marmor, som använts i allt från Diocletianus palatset i Split till Vita huset i Washington D. Men för den sol- och badtörstande resenären har Brac en plats på kartan som en riktig badpärla, som bland annat lockar med en av Medelhavet vackraste stränder. Namnet Brac kommer med största sannolikhet från ordet Brentos som betyder hjort på Illyriska, romarna kallade ön Bretia och på den äldsta daterade kartan som har upphittats från 400-talet benämns ön med Brattia. En stor del av karstlandskapet och de mjuka kullarna täcks av låg växtlighet.


Använd plus- och minusknapparna för att zooma in och ut ur kartan. Klicka på kartan och dra med musen för att förflytta dig runt. Supetar - ön Brac guide genom historien, sevärdheter, intressanta platser.


Semester på Brac i Kroatien. Centralorten på ön är Supetar, men den viktigaste turistorten är Bol, med den kända stranden Zlatni Rat. Peter simmar i kristallklart vatten – en bra bit under ytan! Sutivan - ön Brac med en detaljerad beskrivning, bilder, videor, rekommendationer.


I högsäsong går det upp till avgångar per dag. Här finns en karta över Kroatien.

Reseguide till Kroatien. I kartans centrum finns huvudstaden Zagreb. Zooma ut och förflytta dig i kartan för att se mer av landet. Här kan du boka både små familjedrivna hotell eller större och lyxigare anläggningar. Med Ving kan du plocka ihop din egen resa till Kroatien , från ett tiotal olika avreseflygplatser i Sverige.


Ving erbjuder också fyra resmål i Istrien i nordvästra Kroatien : Opatija, Porec, Vrsar och Rovinj.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения