пятница, 11 ноября 2016 г.

Mötesplats trädgård 2017

Nu startar sensommarblomningen och på söndag hålls årets sista trädgårdsrunda i NBV Väst:s regi. Passa på att låta dig inspireras av stora och små täppor i vacker augustiblomning. Inspiration för trädgårdsälskare.


Mötesplats Trädgård omfattar bara trädgårdar i Skaraborg. En norrländsk mötesplats för alla som gillar trädgård. Vi är en mässa fylld av inspiration, idéer, kunskap, rådgivning, nyheter och trädgårdspersonligheter.

Nu kör vi igång med projektet Rävlanda trädgård - en unik trädgård och mötesplats , tillgänglig för alla. Jag har haft ett dåligt år hälsomässigt och tagit det mycket lugnt på alla fronter. Daniel har jobbat en del med grävning, plantering och vilda planeringar ;-) när han har varit ledig från jobbet.


Historiska Trädgårdar. Ett tal privatpersoner öppnar upp sina trädgårdar för visning i Grästorps kommun med närliggande kommuner. Moriskans trädgård passar perfekt för företagsmingel, föredrag och alla olika typer av event under sommaren.


Reviews Har alltid varit nöjd här tidigare, men idag var. Vill ni grilla under bar himmel, ha alkoholservering, liveframträdanden och paneldiskussion – allting får plats. Trädgården rymmer en mindre amfiteater-sittning, upphöjd scen och stadens vackraste kuliss.

Skaraborg öppnades upp för allmänheten att ta del och njuta av! Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta.


En vacker rosenträdgård som jag rekommenderar alla att besöka är Källdalens Rosor Kinnekulle. Parkleken är en mötesplats för alla. Organisation Enheten består av två parklekar med öppna förskolor, Stora Blecktornsparken och Björns Trädgård. Aktiviteterna vänder sig främst till barn och unga i åldern 0-år i Stora Blecktornsparken och 0-år i Björns Trädgård.


Nybörjare eller van trädgårdsodlare, gammal eller ung, intresserad av blommor, köksväxter, frukt och bär eller odling och trädgård i största allmänhet. Huvudsaken är att du vill odla ditt intresse. Gå till Riksförbundet Svensk Trädgård för att läsa mer om vad vi gör. I år kommer vi vara med och visa vår nya trädgård den augusti. Men den juni kommer en nyhet.


Då blir det en evenemangsförmiddag i Lidköpings stadsträdgård. I en trädgårdsförening är alla lika välkomna. Välkomna till min trädgård som är så grön så grön nu. Underbara strutbräken i mäng små gångar som går runt överallt.


En charmig blandning av vilt o kultiverat som är ordnat efter min blick.

En porlande bäck med sina dammar. Krukor o träinstallationer. Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer.


Här får du möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения