понедельник, 21 ноября 2016 г.

Asiatisk butik gamlestaden

Asiatisk butik gamlestaden

Butiker - Prisvärda möbler och inredning på nätet! Handla tryggt på Chilli. Alltid låga priser på Chilli. I över år har vi bedrivit grossistverksamhet med fokus på asiatiska livsmedel. Hung Fat erbjuder många råvaror och färdiga varor som används i det asiatiska köket.


Asiatisk butik gamlestaden

Hung Fat Trading Asien Livs bedriver affärsverksamhet i hela Skandinavien. Privatkunder kan hitta våra produkter i våra två fullsortimentsbutiker i Göteborg. Saigon Cash och Saigon Food i Nordstan har öppet alla dagar. Hjärtligt välkomna till en värld av asiatisk matglädje!


Våra produkter finns även hos våra återförsäljare i hela Sverige samt i välsorterade dagligvarubutiker. Titta in i något av våra butiker för mera tips och råd! Bajang - Kinesisk kaka fyllda med sticky ris, gingko nötter, fläsk, fläskkorv, shitake svamp, torkade räkor och ägg lindad i bambublad.


Det asiatiska köket växer och tar världen med storm. Tillgången på unika smaker tillgängliggörs via Asien Supermarket som representerar de mest framstående asiatiska matnationerna. Med tillgång till leverantörer runt om i världen säkrar vi tillgången på rätt råvaror som kunderna efterfrågar. Välkommen till Lokchan - din asiatiska livsmedelsbutik. Hos oss hittar du alla de ingredienser du behöver för din asiatiska matlagning, men också asiatisk köksutrustning och kroppsvårdsprodukter.


Asiatiska livsmedel i butiker och webbshop. Thailaan Asian Market AB är ett familjeföretag med svenska och thailändska ägare, bosatta i Sverige, som säljer asiatiska livsmedel i egna butiker och på nätet. Vi har tre butiker i Stockholmsområdet. Bergqvist Skor och har ett sortiment som vänder sig till hela familjen med ett stort antal av branschens allra starkaste märken i. Du kan också kontrollera saldo och söka resor vid en självservicestation. Här hittar du öppettider och adress till butiken.


Besök vår hemsida där du hittar all plats information du behöver: öppettider, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, hemsida, bilder. Placerad i Liljeholmstorgets Galleria hittar du Thailaan Asian Market. Butiken erbjuder kunderna ett stort utbud av asiatiska livsmedel.


Personalen i butiken kan mycket om asiatisk matlagning, särskilt det thailändska köket, och hjälper gärna kunderna med goda råd om varor och tillagningssätt. Nya kontor, bostäder, hotell, kulturcenter, service och handel ska växa fram tillsammans och skapa en modern blandstad som lever timmar om dygnet. East Asian Food är din pålitliga livsmedelsgrossist inom import och export av asiatiska varor.


Med över års erfarenhet har vi lyckats bli en av landets ledande livsmedelsgrossist av asiatiska varor, direktimporterade från Asien. Gamlestaden Ett blomstrande område med småstadskänsla. Här kan du hitta olika sorters produkter som färska produkter, frysta skaldjur eller köksutrustning från Thailand. Vi brinner för asiatiska livsmedel och vill precis som du att det ska vara enkelt och tydligt. Smak, Innehåll, näring, användningsområde, allergener, historia och ursprung är något som alla enkelt ska kunna ta del utav.


Vi erbjuder högkvalitativa livsmedel, färska frukt och. BLOMSTERBINDARE GAMLESTADEN För dig som är företagare, vi satsar även brett på blommor till ditt företag. Vi hjälper dig med allt från buketter, planteringar och skötsel. Vi kan levererara blommorna dirket till ert företag.


Asiatisk butik gamlestaden

Hos Lilla Japan handlar Du alltid enkelt och tryggt på webben. Genom att vi har en egen riktig butik mitt i Uppsala kan du alltid snabbt komma i kontakt med oss. Jag som driver Lilla Japan heter Yurika Rosengren och är från Japan, men bor i Sverige sedan mer än år. Vi är en asiatisk livsmedelsbutik med grossistverksamhet i Eskilstuna.


Verksamheten har funnits sedan i början av nittiotalet och erbjuder ett brett urval av färska frukter, grönsaker, kryddor, ris, nudlar och frysta skaldjur.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения