пятница, 25 ноября 2016 г.

Parsamtal göteborg

Alla kan få problem i sin relation. Hos Göteborgs Stads familjerådgivning kan ni som par eller familj få hjälp att finna nya möjligheter och lösningar på. Vi på KBT i Göteborg arbetar med strategier inriktade mot såväl acceptans som mot beteendeförändring.


Parterapin inleds med en bedömningsfas bestående av initialt ett parsamtal , sedan varsitt individuella samtal och slutligen med ett parsamtal. Därefter följer behandlingsfasen med interventioner både mellan och under sessionerna.

Att gå i parterapi innebär att ta hjälp av en utomstående för att på ett lugnt sätt kunna samtala med. Båda parter ska få komma till tals och få stöd med att tala med varandra om det som är. Det handlar aldrig om att undersöka vem som har rätt eller fel. Mottagningen i Göteborg.


Vi som arbetar vid mottagningen har lång erfarenhet av att arbeta med par och familjer. Parsamtal Göteborg - graviditet, kognitiv psykoterapi, parterapi, hederskulturproblem, familjeproblem, hbtq, eila onsjö, psykodynamisk terapi, familjerådgivning. Vi är också utbildade handledare.


Det är olika hur länge man går i parterapi.

För en del är det bästa några enstaka parsamtal för att arbeta med sina relationsproblem på egen han medan andra par behöver en längre och tätare kontakt. Samtalsterapi är en resa som syftar till ett personligt växande, känsla av helhet och större medvetenhet kring mig själv och min omgivning. Parsamtal utgår från en längtan att nå varandra, förstå och kunna möta varandra. Som terapeut ställer jag frågor, speglar och inbjuder till reflektion.


Vi erbjuder parterapi i Göteborg och på Orust. Relationer behöver omvårdna precis som bilen behöver besiktigas då och då för att fungera. Priset för parsamtal är 1. Vi fakturerar dina samtalstillfällen löpande.


Gå in på Psykologiguiden. Psykodynamisk, vilket ger ett 30-tal träffar runtom i landet. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Göteborgs Familjeterapeuter - Vi vänder oss till er som söker en samtalspartner som är professionell och personligt engagerad. När jag för några år sedan drabbades av psykisk utmattning gick jag i samtal hos Anders Olsson. En övergripande målsättning är att bryta låsningar av destruktiv polarisering.


Om Österling KBT-center i Göteborg som drivs av Noomi Österling, utbildad beteendevetare och fil. KBT-behandlare eller KBT-terapeut-.

All psykoterapi på mottagningen bygger på beforskade diagnosspecifika eller transdiagnostiska terapiprogram tillhörande KBT-familjen. Vår mottagning ligger i Pellerins margarinfabrik, nära Redbergsplatsen i Göteborg. Välkommen att kontakta oss för frågor eller för att boka tid för samtal. Har du problem i en nära relation? Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan.


Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения