среда, 14 февраля 2018 г.

Att vara förälskad

För att påverka den andre skickas kemiska signaler, så kallade feromoner, ut till den man är förälskad i. Så att vara kär och att vara förälskad innebär i stort sett detsamma, men en förälskelse har ett utgångsdatum – även om man inte vet det innan. Att vara förälskad ska vara förknippat med något positivt. Om du känner att det är något som inte stämmer – att dina känslor kanske inte är besvarade eller att det känns mer dåligt än bra att vara förälskad så gör du nog bäst i att konfrontera personen med dina känslor och se vad du får för svar.


Vi håller hårt i dom för att de är den främsta anledningen till vår lycka.

Därför saboterar vi ibland chanserna att hitta äkta kärlek. Blickar är alltid avslöjande för en förälskad man. När både män och kvinnor är förälskade tenderar de att ha en viss glimt i ögat. Det är normalt att våra ögon skiner när vi ser något vi gillar. Vi fokuserar bara på vad vi intresserar oss av, vilket får tårkörtlarna att stimuleras mer än vanligt.


Jag är djupt förälskad i en man sedan tre månader. En annan infallsvinkel att resonera utifrån är att du kanske blivit förälskad i personen och att det intet har med det faktum att göra att hon är mycket yngre.

Det verkar som att vi inte kan vara förälskade i mer än en samtidigt. Att vi låser fast oss på en är lite definitionen, ditt omdöme stängs av när det gäller den specifika personen, och man inte kan se några fel med den. Dopamin, noradrenalin och serotonin är våra volymkontroller för känslor. Men lust är inte samma sak som att vara kär. Sex är en naturlig del av att vara människa.


ATT VARA FÖRÄLSKAD av LILL-BABS. Se musikvideo och lyssna på låten. Se hur länge låten låg på topplistorna. Och man bejakar förlusten av sitt kontrollbehov. Att njuta av stunden och att njuta av tanken på att hålla handen när ni båda är år gamla.


Man känner sig lättare. Förälskelse är kickar, att älska är en molande lycka. Alla har vi varit med om ruset som infinner sig när man är kär.


Det kan påminna om att vara berusad på alkohol, eller till och med ännu starkare droger. Om en man är hemligt förälskad i dig så kommer han inte att vilseleda dig.

Om han säger att han kommer klockan 20:0 så kommer han att vara där 19:för att undvika att du ska behöva vänta på honom. Det här är ett tecken på att han respekterar dig och vill att du ska må bra. Annars är risken att man gör något man inte vill och blir olycklig. Att någon är djupt förälskad i dig ger dig styrka, medan att vara djupt förälskad i någon ger dig mod. Lao Tzu “Två saker är revolutionerade i livet: att flytta till landet och att bli kär.


Nick Love “Om kärlek inte är galenskap är det inte kärlek. Under de två första säsongerna medverkade Carl-Gustaf Lindstedt som Gubben i lådan, en figur i narrkläder som från sin låda gjorde lustiga inpass och kommentarer.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения