четверг, 8 февраля 2018 г.

Mötesplats oviken gym

Gymanläggning med styrke- och konditionsmaskiner samt fria vikter i form av hantlar och skivstänger. Med anläggningens periodkort och din blipp har du tillgång till vårt gym mellan kl 05. I höstas köpte vi tillsammans med Myrvikens skol IF mycket nytt - två löpban roddmaskin, stakmaskin, träningsbänk samt skivstång. Med detta har vi gjort gymmet ännu bättre! Prova de nya maskinerna och redskapen på gymmet ! GYMMET Viktigt: Fastighetsägaren har bytt ut låsen, varför du måste byta din blipp.


Mötesplats oviken gym

Under caféets öppettider är du välkommen in att byta. Du har inte behörighet att visa denna kategori. Stáhta virgepenšuvdnadoaimmahat (SPV) lea okta dain stuorimus penšuvdnabálvalusaid fálli Ruoŧas. Mis lea ovddasvástádus fuolahit stáhtalaš virgepenšuvnna.


Gymmet får ny utrustning. I anläggningen ryms sporthall, simhall, bowlinghall, gym , relaxavdelning samt. Målet att åstadkomma en toppmodern fritidsanläggning och mötesplats för idrott och kultur.


Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen. Nu har Bergs Kommun öppnat badet för allmänheten, ingång direkt till omklädningsrummen och betalning sker inne i badhallen. Sportgolvet i allaktivitetshallen är lagt och linjerna är dragna. Bowlinghallen är färdig och maskinerna är provkörda. Relaxen och simhallen har fått alla ytskikt och lika så omklädningsrummen, caféet och korridorerna.


Efter mötet fick vi en guidning genom hela byggnaden av Melker Falkenberg, en av eldsjälarna bakom tillkomsten av den fantastiska anläggningen. Vi fick också tillfälle att testa bowlingbanorna med blandat resultat. Länge drömde man om en mötesplats i Myrvike- Oviken och för två år sen blev drömmen sann.


Men nu är framtiden oviss. Aktivitetshallen har inte gått så bra ekonomiskt som man hoppats på. En träffpunkt i bygden – Man har skapat en träffpunkt för bygden, säger Hans Green, vd för Bergs hyreshus. Vi är rädda om dem med allergi.


Därmed tänker vi på alla astmatiker och doftallergiker. Där hittar du också en karta som visar var vi finns! Allt material på denna webbplats tillhör Handelsgården och får. Vi erbjuder dig som senior möjlighet till social gemenskap, kulturarrangemang, skapande verksamheter och möjlighet till fysisk aktivitet.


Mötesplats oviken gym

Hit kan du ta dig med grön buss linje 3. Mötesplats Allö ligger km från centrum, på Allögårdens trygghetsboende. Ett fyrtiotal personer njöt av musik och hembakat bröd till eftermiddagskaffet. Ovikens spelmanslag är ett spelglatt och samspelt gäng, för kvällen musikanter, som spelat tillsammans i snart år. Mötesplatsen ska byggas utifrån det tidigare kommunala badhuset och är tänkt att innehålla simhall, bowlinghall, aktivitetshall, gym och kafé.


Ett härligt komplement till fjällsemestern ifall inte vädret alltid blir som man tänkt sig. Ligger mitt i Myrviken vid skolan. Mera information kan du få här! Detta efter att Strukturfondspartnerskapet i fredags meddelade de att godkänner ansökan om.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta. En mötesplats för de som vill sitta ner och prata en stund.


FKs stjärnor fick en hår match och det var MOIF som gjorde både 1-och 2-innan ÖFK kom i kapp. Namnet på den nya arenan är Grus Ove Arena. Jo, först och främst över den mötesplats som skapats, själva huset.


Mötesplats oviken gym

Det har gått verkligt fort att bygga, och det rymmer så mycket mer än bara en ny idrottshall: bowling, café, simhall, gym , konferensutrymme m. Det som imponerar så stort på mig är engagemanget.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения