понедельник, 26 февраля 2018 г.

Förutskickat

Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Jag tror det är bra om den här ordningen får bestå, jag ser ingen. Vi är stolta och glada över att du använder Typ Kanske för att hitta förklaringar till ords betydelser. Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten. Statsministern har väntat med att upplösa beredskapsregeringen, delvis för att både Säpo och MUST förutskickat nya gripanden av Al Qaidaahängare, delvis på grund av en obehaglig känsla av att något inte står rätt till.


Förutskickat

Alla svenska ord på F. Om oss Kontakt Vanliga frågor Cookiepolicy Sekretessinställningar. Synonymordbok och tesaurus. Det motsvarar att procent av orden är vanligare.


Ordet är sammansatt av förutskickat och s. Förutskicka på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här! Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Förutskickat

Danmark har länge utlovat ökad självständighet för sina besittningar Grönland och Färöarna. Nu har danskarna ett gyllene tillfälle att visa att detta ej endast var prat i vädret: Färöarna har förutskickat att man kommer att öppna en egen beskickning i Jerusalem och därmed i praktiken erkänna staden som Israels huvudstad. Detta kommer, när det genomförs, att kräva resurser. USA-börserna steg i huvudsak på torsdagen och därmed fortsatte veckans tendens med nedgång och uppgång varannan dag.


Några positiva lönsamhetsbesked angav riktingen. Dupont hörde till vinnarna sedan kemibolaget förutskickat mycket bättre resultat än förväntat när delårsrapporten presenteras nästa vecka. Regeringen har förutskickat att en sådan komplettering ska ske och Boverket har enligt uppgift fått ett sådant uppdrag. Aktien steg procent.


Förutskickat

Statsrådet Åsa Regnér hade redan i riksdagen förutskickat beskedet. Jag avser förstås ”nyheten” om att regeringen lägger fram förslaget om samtyckeskrav vid sex. Men en regering som med statsministern och flera statsråd på plats bekräftar det, får genomslag trots det. I synnerhet en söndag. Vi har även förutskickat att normaliseringen sannolikt kommer att ske relativt snabbt, en bild som får stöd av dagens barometerskörd.


Läs även: Igelkottarna hotar Riksbankens trovärdighet. Som förutskickat innehöll Konjunkturinstitutets rapport, som offentliggjordes på tisdagen, inga glada budskap. Twitter meddelade att bolaget förmodligen kommer att redovisa vinst för första gången. Trots detta önskade RF först vid huvudförhandlingsdagen den februari – inför och i samband med ett av honom sedan tidigare förutskickat , kompletterande förhör med KM – genom uppläsning lägga fram delar av det material, som han visste att endast han hade tillgång till. Det fick aktien att rusa 18.


Regeringen har sedan tidigare förutskickat höjd pensionsålder, ändrade intjänanderegler och ett nytt index för att beräkna pensionsutvecklingen. Det senaste förhandlingsutspelet innebär att de som går i pension de närmaste tio åren inte drabbas av de försämrade pensionsvillkoren. Det handlar om cirka en miljon offentliganställda.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения