пятница, 9 февраля 2018 г.

Köpvärda aktier februari 2017

Marknadens lägsta courtage. Du följer även kursen i realtid. Läs mer om dina möjligheter. Aktier som har gått upp idag.


Bolaget har en attraktiv underliggande tillväxt och goda långsiktiga utsikter.

Våra tips på tio köpvärda aktier kan ses antingen som en helhet eller som ett smörgåsbord att välja från. Som mest uppgick avkastningen till över procent. Snabba kursreaktioner av större magnitud har blivit allt vanligare. Det säger något generellt om känsligheten i marknaden efter en lång tid med stigande aktiepriser.


Här är Placeras köpvärda aktier. Köpvärda aktier i januari Köptips Efter rejäla börsnedgångar i december känns det kanske som att du sålt smöret, tappat pengarna och sen snubblat i en vattenpöl. Men kom ihåg, för eller senare skönjas en botten även på det här börsraset.


Sedan januarilistan presenterades har aktien tappat procent, vilket är procentenheter mer än index.

Förra månadens nykomling, Intrum Justitia, har utvecklats procentenheter bättre än index efter att bolagets bokslut togs emot positivt. Inför februari väljer vi att inte göra några förändringar på listan över köpvärda aktier. Vi tror att börsuppgången kan fortsätta.


Utifrån Pekka Kääntäs marknadssyn för februari ser vi ökad riskvilja. Placera ser möjligheten med en taktisk högre vikt i aktier , och rekommenderar i första hand fonder i kategorin högre risk. På listan över de tio mest köpvärda fonderna gör vi ett byte inför februari.


Efter en månad med bra fart på börsen spirar åter optimismen. Men det finns fortfarande risk för bakslag. Vilka aktier är bra mot den bakgrunden? Det här är aktierna som experter eller analytiker tycker är mest köpvärda just nu.


Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Listan över köpvärda aktier har under maj välsignats med utdelning från Hexpol, Nibe, Scandic, Bufab och Capio. Inklusive utdelningskupongerna har listan avkastat procent i snitt under maj.


Sju av tio aktier på vår lista har gett positiv avkastning i absoluta tal. Köp Dometic, ta semester. Så skrev Placeras Sebastian Lang den april.

Sommaren var en svag period för Placeras tio köpvärda aktier. En nedgång på procent i snitt för vårt urval kan ställas i relation till totalindex (OMXSGI) som backat med procent. När vi stämde av listan inför sommarvilan var det med närmare procents vinstmarginal mätt från startdatum i Dometic, Nibe och Hexpol. Handla aktier enkelt hos Nordnet. Lär dig grunderna om aktier - allt om aktiesparande i Avanza Akademin.


Vilken aktiestrategi är bäst? Så väljer jag aktier Om du undrar hur jag gör för att hitta köpvärda aktier ser det sammanfattningsvis ut ungefär som nedan. Eftersom det är en process som bygger mycket på bedömningar och helhetsintryck går det inte att beskriva allt i detalj. Ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin.


För dig som gillar aktier. Vi är en portal om aktier där du kan hitta nyheter, guider, tips och topplistor inom ämnet. Målet är att du som aktieintresserad ska gilla den här sidan.


Köpvärda aktier vecka Vecka bjöd på många rapporter och särskilt spännande vart att Betsson rapporterade. Skrev ett inlägg om rapporten som spårade ur och nästan förvandlades till en analys av bolaget istället. Inlägget hittar du här. Det ena tillvägagångssättet utesluter inte det andra så det finns de som kombinerar båda sätten men de används ofta var för sig.


Placeringen är som vanligt oaktat tajming, men ska du köpa kan det förstås vara en fördel nu när aktierna rekylerat lite. Här hittar du aktiekurser och bolagsinformation för alla aktier på börsen. Se aktuella börskurser och jämför grafer med mera med hjälp av olika gratisverktyg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения