среда, 21 февраля 2018 г.

Bästa hotellen i köpenhamn

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Nära Tivoli, med pool och allt från lyx till budget, familjevänligt och med härliga spa. Här njuter man av skandinavisk design, trendiga krogar och hippa kvarter.


Vi listar de bästa boendena i kategorierna lyx, budget och mittemellan. Hotel d’Angleterre Känn dig som en riktig stjärna på Hotel d’Angleterre.

Hotellet som ligger på Kongens Nytorv var ett av de första lyxhotellen i världen och har sedan det grundades huserat en rad kungligheter och celebriteter som Winston Churchhill, Oprah Winfrey och Bono. Därför går det alldeles utmärkt att besöka huvudstaden året runt. Hit åker vi svenskar gärna för några dagar med shopping, nöje och smörrebröd.


Vi ger dig de bästa tipsen om var du ska leta hotell. Hitta de bästa aktiviteterna på din resa. Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den. Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer. Nimb, beläget i Tivoli-området, är ett boutiquehotell med flott inredning, bra spa och flera omtalade restauranger.


I Brasseriet serveras stans bästa frukost – gröna drinkar, ingefärsshots, avokadomackor och Eggs Benedict – och här kan man äta även om man inte är hotellgäst.

Eller förlåt, stans bästa morgenmad. Rummen går i sekelskiftesstil och är smakfullt inredda i klassiskt stuk. Dels finns en mängd sevärdheter, men även möjligheter för den aktiva, för de små och givetvis även möjligheter för romantik.


Då är det oftast de enklare varianterna, ”håndmadder” eller ”klapsammen”. Köpenhamn , en stad som aldrig sover! Här erbjuds du centralt belägna 3- till 4-stjärniga hotell till riktigt bra priser. Porslin när det är som bäst. Illums Bolighus – ett mecka för modern design med de bästa materialen och hantverket.


Botanisera bland möbler, lampor, glasvaror, silver och mycket mer. Här finns några av Norden dyraste hotell, restauranger och sevärdheter. Allt ligger inom gångavstånd. Alla Wakeup Copenhagen-hotell är helt rökfria och det går även att boka allergivänliga rum med trägolv. Man ville bevara några gator fria från trafik och därav skapades Strøget.


Därefter har många Europeiska städer tagit efter idén med långa gågator. HopelSpecials har nämligen valt de bästa hotellen i anknytning till Strøget början eller runt gatorna i närheten. Snabbt, säkert, omedelbar bekräftelse!


För är det en sak danskarna verkligen kan, så är det design! Hotellen är perfekta både till den längre semesterresan såväl som weekendresan.

Shenzhen i Kina är tvåa på listan och Novi Sad i. Restaurant Krebsegaarden, Studiestraede 1 Kbh K. Dricks ingår alltid i räkningen när du checkar ut, det gäller även på restauranger och vid taxiresor. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Anledningen är den moderna mixen av streetwear och finaste skrädderi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения