среда, 7 февраля 2018 г.

Bästa filmer

Filmen nominerades till nio Oscars men vann inte en enda. Netflix bästa filmer enligt våra kritiker. Streamtjänsten spottar ut nya filmer på hela tiden men vilka är de bästa ? Vi ger tipsen kring filmerna.


I denna artikel listar vi årets höjdpunkter! Halvvägs igenom ett fullspäckat bioår listar MovieZine favoriterna.

Hyllad av användarna som världens bästa film. Tim Robbins spelar en banktjänsteman döms till livstids fängelse för ett mord han inte begått. I fängelset blir han vän med medfången Red (Morgan Freeman) och en osannolik vänskap uppstår. En film som ofta kallas för “världens bästa sämsta film ”. Den är totalt urusel, men så pass dålig att den faktiskt blir riktigt rolig.


Den har med åren blivit en kultfilm, och går fortfarande på bio världen över. The Disaster Artist berättar om vägen dit, och mannen bakom det hela, Tommy Wiseau. Vi visar och ger dig direktlänkar.


Nyckeln till frihet handlar om Andy som döms för mordet på sin fru och i fängelset möter fixaren Red.

Sugen på skräck eller skratt? Se om en klassiker eller upptäcka en ny filmpärla? Låt MovieZines redaktion guida dig genom några av de bästa filmerna i det svenska utbudet.


Alex Hibbert, Ashton Sanders och Trevante Rhodes delar på huvudrollen när vi följer unge Chiron under tre perioder i hans liv. Marvels bästa film hittills. Mahershala Ali tog hem en Oscar för sin biroll, regissören Barry Jenkins vann för Bästa manus, och Moonlight blev förstås Bästa film - välförtjänt om ni frågar oss.


Fyll maj, juni, juli och augusti med riktigt bra film från C Mores utbud. Några få filmer fortsätter att trollbinda oss filmnördar. Men folk fortsätter att fråga vilken som är den bästa film jag sett. Som om jag skulle kunna välja, jag som ser så mycket.


Det kommer ständigt nya titlar till streamingtjänsten Viaplay. Vi tipsar om filmer och serier inom alla genrer du måste se! Filmtopp har granskat utbudet på HBO Nordic och plockat fram de bästa filmerna ! Här kan du se vilka som är de bästa filmerna på HBO Nordic. Komedi, thriller, drama, alla kategorier. Ett urval av årtiondets bästa filmer.


Vi väntar spänt på bland annat A Simple Favor, Fantastic Beasts och Mortal Engines. I alla fall om Entertainmet Weekly får bestämma. Kolla in hela listan här.

Här är de bästa svenska filmerna , tillsammans med recensionerna i Expressen. Här finns många guldkorn, bland annat Alicia Vikanders långfilmsdebut och många andra bra filmtips! Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar.


Med Kiera Knightly och Hugh Grant i huvudrollerna blir denna film inget annat en ett måste på hemmabion. Här hittar du några av de bästa filmerna och serierna på HBO just nu. Detta är en lista över filmer som har tilldelats en Oscar i klassen bästa film.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения