понедельник, 5 февраля 2018 г.

Bästa champagnen på systembolaget 2016

Allt om Mat har kikat närmare på årets bästa bubbel. Man har valt ut olika bubbel, både champagne och mousserande. Många av dessa utvalda produkter finns att köpa på närmaste Systembolag , men några tillhör beställningssortimentet.


På vår lista finns enbart champagne med både höga och pålitliga betyg – Den mest prisvärda champagnen i Systembolagets ordinarie sortiment. Visst finns det både billigare och dyrare champagne.

Men champagnen på den här topplistan får totalt sett högst betyg: Se Guldrutan som redovisar betygen för varje champagne på topplistan. Champagne – Systemets bästa enligt experten. Bästa champagnen på Systembolaget. Nu gäller att fylla på lagren inför jul och nyår. Och ska det beställas vin, är det lika bra att göra nu, så skumpan inte kommer försent.


Vi tipsar om Systembolaget bästa champagne just nu. BKWine Magazines lanseringsreporter Jack har provat igenom hela Systembolagets sortiment av roséviner och ger dig i den här rapporten all information som du behöver för att kunna välja det bästa.

Det är en ren chardonnaychampagne från Mesnil, som bara görs de bästa åren. Här tipsar vinexperten om bästa bubblet till nyår. Mitt köks vinexpert Gunilla Hultgren Karell listar här prisvärd champagne och mousserande vin - flaskor från budget till lyx. Bland de senaste champagnetipsen finns kanske en ny favorit och vad sägs om en krämig roséchampagne som smakar som grädde på moset! Ett mycket lyckat år då de flesta har fått en stor och frisk skörd.


I stort sett alla pratar om ett bra ” vintage ”-år. Ett tacksamt år som låter fylla på ” reserve ”-vinerna, som hos många varit på låg nivå då de senaste årens skördar varit små. I vår årgångstabell får du kort information och betyg om olika vinårgångar från välkända vinområden. Lär dig mer om årgångar hos Systembolaget. Handla vin på nätet hos Vinoteket.


Gratis hemleverans i hela landet. Triss i viner från Elisabeth. Dubbelt Krug på Systembolaget. Fyra viner för en onsdagskväll.


Varför inte skåla in det nya året med äkta champagne ? Baaam har testat sju sorters champagne i olika prisklasser – och listar vilken som är bäst i test.

Nedan har Stefan gjort ett urval från topplistorna på Vinbetyget. Cava, Spumante och Crémant. Samtliga viner finns i Systembolagets ordinarie sortiment. Nedan listas lite olika typer av champagne som du bör känna till innan du börjar söka champagne på Systembolaget.


En champagne där man har låtit blå skal deltagit under en viss del av vin framställandet. Man kan också får rosé färgen genom att tillsätta en liten del rött vin i den ädla drycken. Fokus på krispiga gröna äpplen, citron, päron och även ett rejält knippe färska gröna örter.


Sitter också snyggt till ostronen. Så ser minimireglerna ut i korthet för champagne. Oavsett storlek på plånboken kan du dricka förstklassigt.


Cafés dryckesredaktör Andreas Grube har valt ut sprakande flaskor till vinterns festligheter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения