четверг, 26 ноября 2015 г.

Akustikskiva vägg

Akustikskiva Pger bäst effekt när denna monteras på vägg i huvudhöjd. En bullerskiva används för att få en ökad absorption en ljudhård lokal. Köp akustikskivor hos oss!


Vi har ett stort utbud av ljuddämpande, ljudisolerande akustikskivor och ljudabsorbenter. Montera i undertak eller fäst på vägg.

Konto aalto akustikskiva , tjocklek cm. Kontos akustikprodukter är mycket säkra att använda. Priset inkluderar en tejprulle för fastsättningen.


Väggabsorbenter Vi hjälper er gärna med val av ljudabsorbent vägg. Miljövänlig, snyggt designad ljudabsorbent för vägg. Parafon Buller akustikskiva från Paroc AB. Bullerskivorna finns i natur, vit, grå, svart och i varianterna Soli Budget och Bevel som limmas direkt mot underlaget.


För produkter med Akutex FT ytskikt.

En god arbetsmiljö är viktig för trivseln och framförallt för säkerheten. Genom att montera Buller i tak och på väggar skapar man ett bra ljudklimat. Bullernivån sänks, genom att efterklangstiden ekot förkortas och taluppfattbarheten ökar.


Focus Ds level change Dolt bärverk. Det du inte vill ha är ett helt KALT rum så att säga. Om du tänker spela in sång i samma rum ska du försöka hålla dig så långt från väggarna de går, stå centrerat i rummet. En vägg får gärna vara lite extra behandlad och ha denna bakom dig i sångposition. Består av ljudabsorbenter i olika format och tjocklekar som ger olika nivåer i höjdled.


Finns i två utföranden, för limning eller bärverk, kantutformning A resp E15. Enkelstomme kan i vissa fall ersätta saxade väggar. Gyproc XR ger tunnare väggar i vissa utföranden. Med Gyproc MR-systemet blir isoleringen enklare och billigare.


Tillverkas efter dina önskemål. SoundEar II är lätt att använda. Så länge ljudnivån är sund lyser den gröna ytterkonturen av ljudörat.


Den gula innerkonturen tänds dB under vald larmnivå och när larmnivån överskrids lyser örats mittpunkt rött.

Den idealiska akustiktaklösningen för större rum – och för väggar också, tack vare sina starka kopplingar. Med rätt akustikprodukter och smarta lösningar kan ljudvolymen sänkas i alla miljöer. Paroc Akustik kan hjälpa dig hitta en lösning för dina behov. Hos oss måttbeställer du dina bords- och golvskärmar helt utifrån dina specifika behov.


Alla våra produkter finns i en mängd olika tyger och färger för att.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения