понедельник, 23 ноября 2015 г.

Göta energi faktura

Teckna direkt online eller ta hjälp av våra rådgivare. Jämför Sveriges elbolag på några min. Vi lägger all vår energi på att ge dig elavtal och fördelsprodukter som passar dina behov. Det betyder att du istället kan lägga din energi på sådant du gillar att göra! E- faktura får du direkt till din internetbank.


När du har en faktura att betala loggar du in på internetbanken och godkänner fakturan direkt, sedan är det klart! Kombinerar du din e- faktura med autogiro blir det ännu smidigare, då betalas fakturan automatiskt på förfallodagen utan att du behöver göra någonting. Vi löser elen så du kan lägga energi på det du gillar.


Göta Energi är ett elbolag med fokus på kundservice. Prisbelönt kundtjänst Nykundsgaranti Fria. Nätleverantören är det bolag som äger elnätet i det område där du bor, till nätleverantören betalar du en avgift för att få elen transporterad till ditt hushåll. I underlaget ingår återkommande klagomål där kunder behöver vägledning vid en pågående tvist.


Göta energi faktura

Företaget har många klagomål, sett till vad som är normalt på elmarknaden. Skulle det vara så att du saknar din faktura gå in på Mina Sidor så kan du enkelt se din senaste månads faktura. Annars kontakta oss här så hjälper vi dig.


Skulle inte ens vilja ge en stjärna,men det var man ju tvungen till för att kunna skriva omdöme. Vad gäller om jag inte har fått någon faktura , kan jag vänta med att betala till nästa faktura kommer? Vi är huvudpartner till WaterAid som arbetar för allas rätt till rent vatten, sanitet och hygien. Energibolaget lockade med 5kronor att handla för hos butikskedjan.


Detta gäller även för dig som betalar med e- faktura eller e-postfaktura. Efter ändringen införde de påhittade avgifter. Det kostade mig ca 68kr extra i månaden.


Göta energi ändrade mitt avtal utan att meddela mig om ändringar. Efter första året gick elpriset upp väldigt mycket utan någon information och vi beslutade för en tid sedan att byta leverantör. Bor du i villa betalar du endast kr mån. De bryr sig inte ett skvatt om sina kunder. Jag hade missat en faktura i Maj och betalat alla följande fakturor innan och efter det på utsatt tid.


Göta energi faktura

Denna hade bara försvunnit i min flytt. De skickade den direkt till inkasso utan en påminnelse. Ruttet sätt att behandla sina kunder. Vad händer om jag inte betalar?


Kan jag få anstånd eller avbetalning på min faktura ? Jaha, nu blir det ett sånt där ”ROLIGT” inlägg igen. Hur fungerar El-konto? Men äsch, jag skriver det här och postar ett roligare strax! De bad att få skicka information till henne. Inga krångligheter som man inte förstår.


Det sammanställda resultatet visar att man dessutom lyckats leverera på toppnivå vad gäller samtliga kriterier. Hafslunds erfarenheter är ett viktigt stö men vi arbetar i stort sett på samma vis som alltid. Vi vill att fler ska få möjlighet att ta del av våra tjänster och ser fram emot ännu fler nöjda kunder. Här kan du logga in på Mina Sidor och Envis. Envis är ett visualiseringsverktyg och gäller för våra fjärrvärmekunder.


Du använder ditt kundnummer och kod som.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения