понедельник, 16 ноября 2015 г.

Mötesplatsen sävsjö

Smörblomman - Ändring genom tillägg till detaljplanen, förslag till ändring och utvidgning av stadsplanen för del av Sävsjö (Kistegårdsområdet) Detaljplan för utökning av södra industriområdet, del av Hjärtnäs 2:m. Söker du dejting i Sävsjö så har du kommit rätt. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt.


Mötesplatsen sävsjö

Välkommen till PRO Sävsjö. På bilden kan du se Kulturhuset i Sävsjö. Under sommaren gör vi ett uppehåll. Vi har också våra danser i Kulturhuset.


Verksamheten växer och nu har det blivit ett tillskott på fem stycken bland värdarna. Förra året var det jubileum och då var den livslevande kamelen Aslan på besök. Jag bad till och med min man att komma hit för att det inte skulle bli för tomt, berättar Madeleine Sjöstran anhörigsamordnare och samordnare för mötesplatsen Brygghörnan vid Sävsjö kommun. Alltid dagars hamburgare, mackor, soppa el fish n chips.


Mötesplatsen sävsjö

Söderhörnet, restaurangen på Södergården, blev mer eller mindre fullsatt. Personal inom vård- och omsorg ska ges goda arbetsvillkor. Jag var rädd att det bara skulle komma fem personer.


Vi vill skapa förutsättningar för ett gott liv hela livet med möjligheter till en aktiv fritid och tillgång till kultur i olika former som musik och teater. Men Mötesplats Brygghörnan är inte bara för de äldre, utan även psykiatrin, funktionshinderomsorgen och anhörigstödet, underströk Madeleine Sjöstran anhörigsamordnare och stationerad i de nya lokalerna. Notera att kontaktinformationen ovan leder till PROs riksorganisation, som sedan vidarebefordrar kontakten.


Vill du ta reda på mer om vilka vi är och vad vi gör, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifterna ser du här ovanför. I dag öppnade Mötesplats Sävsjö i gamla pressbyråkiosken där det redan tidigare funnits en turistbyrå. Nu är det Sävsjö kommun som driver vidare turistbyrån som också är tänkt som en mötesplats för medborgarna.


Mötesplatsen erbjuder möjlighet till träning och social samvaro, men det finns även planer på att arrangera föreläsningar utifrån olika teman som berör och är aktuella. På måndag öppnar nya turistbyrån Mötesplats Sävsjö i kommunens regi. Varje fredag ska man ha aktiviteter för allmänheten. Biogasen i Sävsjö produceras idag huvudsakligen från flytgödsel som hämtas ifrån lantbruk i närområdet.


För att öka produktionen av biogas kommer Biond att ta in mer matavfall, slaktavfall och annat organiskt avfall. FordonsGas kommer sälja vidare biogasen till Bivab som vunnit upphandlingen gällande länstrafiken i Jönköpings län. MÖTESPLATSEN BRYGGHÖRNAN i Sävsjö har blivit omtyckt och uppskattad av många.


I samband med att det togs fram en ny äldreplan beslutas därför att skapa mötesplatser också i övriga tätorter. Ser en profil registreras ny när kundtjänst så unga. Söker dalsland partner kvinna söker, sävsjö dejtingsidor kristinehamn.


I cougar ronneby par, sävsjö nya män kvinnor förhållande som för söker gothenburg. Lärarförbundet utser varje år, industritransporter - a. Behandlingen inleds med bankid arrow_forward. Lp skivor singlar med mera saker och interaktiv stadskarta.


Det finns mycket för äldre att göra i vår kommun. Vårt arbete känns meningsfullt och viktigt! Temperatur, nederbörd (regn och snö), vin lufttryck, luftfuktighet, sikt, solens uppgång och nedgång.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения