пятница, 6 ноября 2015 г.

Ljustunnel tak

Kvalitet till bästa pris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Här är något nytt under solen. Ljustunnel för sluttande tak. Se den förbättrade monteringen.


Monteras på halva tiden. Det nya Flexi Loc-systemet minskar. För platta tak krävs en VELUX ljustunnel för platt tak. En VELUX ljustunnel är lätt att montera, oberoende av taktyp.


Välj vår svarta polyuretanram och blyfria nedre intäckningsplåtar för sluttande tak. Vardagsrum, kök, entréer, toaletter, garderober m. Fördelen med ljustunnlar är att de ofta fungerar på tak där konstruktionen inte tillåter takfönster att installeras och är därmed ett bra alternativ i dessa fall. Med förlängningsrör kan en ljustunnel bli upp till sex meter och alltså möjliggöra ljus i alla husets rum. PDF-dokumenten har detaljerade instruktioner och illustrationer som vägleder dig genom varje enskilt steg i monteringen. Följ alltid monteringsanvisningarna.


Ljustunnel tak

Takkupol – när du vill få in dagsljus och har platt tak. Pivåhängda takfönster – när du vill kunna ställa möbler under fönstret. Våra takfönster för platta tak finns i många storlekar, och du kan välja mellan fasta eller öppningsbara med elektrisk eller Solar-manövrering.


VELUX takfönster för platta tak gör det enkelt att föra in dagsljus och frisk luft i ditt hem. Välj mellan vår klassiska takfönsterkupol och den eleganta planglasversionen med stilrena. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Med en VELUX ljustunnel , kan du förvandla och förbättra nästan vilket utrymme som helst med hjälp av dagsljus. Levereras inom 5-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg.


Takbalkong – när ett takfönster också fungerar som öppning till en liten takbalkong. Medföljande LED-armatur lyser upp rummet under dygnets mörka timmar. Fönsterkrage och avvattningsränna medföljer. Flexröret kan anpassas mellan längden 9-meter. VELUX ljustunnel släpper in naturligt ljus även till de mörkaste utrymmen genom en specialutformad tunnel som sträcker sig från ytter- till innertaket.


Ljustunnel tak

Den snygga dekorringen smälter fint ihop med innertaket, och sprider ett mjukt och vilsamt ljus genom hela rummet. Solatube ljustunnel Startkit 160DS för platta tak. Lägg till önskelistan Lägg till jämförelselistan. Takfönster släpper in mängder av ljus i bostaden.


Men om du vill ha in ljuset mitt i huset, och taket är uppbyggt av fackverkstakstolar, så duger inte vanliga takfönster. Det gör däremot en ljustunnel. Den för in ljuset via ett takfönster och dagsljuset reflekteras sedan neråt via den blanka insidan på rören. Denna webbplats använder cookies. När du går vidare på icopal.


Ljustunnel tak

Läs mer om hur vi använder cookies här.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения