четверг, 5 ноября 2015 г.

Biltema fallskydd

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus. Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder! Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och skor för en. Alla behöver en bra stege! I första hand ska ett kollektivt skyd såsom ett räcke eller ett skyddsnät, sättas upp, men i de fall detta inte är möjligt ska personlig fallskyddsutrustning alltid användas.


Hos oss på Swedol finner du ett brett sortiment av certifierade fallskydd från marknadsledande tillverkare som Roofac, 3M och DBI Sala. Komplett fallskyddskit för säkert arbete! Detta kit av enklare kvalitet passar utmärkt när du ska arbeta på taket vid exempelvis snöskottning. Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet.


Biltema fallskydd

I övrigt ska det innas tydliga och hållbara avspärrningar mot andra. Området till och från arbetsområdet ska vara tydligt markerat med avspärrningar eller fallskydd efter behov. Ger dig maximal säkerhet och komfort! Biltema – för en rikare fritid! Med kraftig D-ring i rygg samt bröstinfästning med textilloopar, justerbara benremslås och snabblås över bröstet.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Används som komponent i ett komplett fallskyddssystem. Fallolyckor får ofta allvarliga konsekvenser.


Biltema fallskydd

Det handlar ofta om liv och död. Användning ska alltid föregås av en genomgång. Vi utför även utför besiktningar, riskanalyser och håller utbildningar - allt inom fallskydd. Fallskyddspecialisterna tillhandahåller fallskydd , komplett fallskyddsutrustning, service, reparation, installation och montage samt fallskyddsutbildningar.


Vi genomför riskbedömningar, årlig kontroll, reparation, installation, montage samt speciallösningar. Kontinuerligt i projekten genomförs uppföljning av uppsatt fallskydd med åtgärder för att säkerställa högsta säkerhet på arbetsplatsen. Denna Safetycheck är en form av skyddsrond som fokuserar på uppsatt fallskydd. På Jula siktar vi högre.


Fallskydd på hög nivå! Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi är specialister på allt kring fallskydd , och från vårt huvudlager i Stockholm distribuerar vi ett omfattande sortiment av fallskydd till Europeiska marknaden.


Vi erbjuder till exempel fallskyddssele , fallskyddssystem och annan fallskyddsutrustning , som du enkelt köper här i webshopen eller vår unika fallskyddsbutik i Stockholm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения