пятница, 20 ноября 2015 г.

Vad är mest googlat spelet

I dagens video spelar jag spelet Higher or Lower Game. I insperation från Joen så har jag valt att köra ännu ett internet spel. Emil, Victor och Joel har än en gång slagit sina klocka huvuden ihop och kommit på en ny super unik ide!


Se dom spela spelet Higher or Lower i denna. Visst har vi googlat enormt mycket under året – över miljoner sökningar har gjorts varje dag runt om i Sverige! I år ser det lite annorlunda ut.

Svenskarna är fortfarande nyfikna på trendiga spel , omtalade personer och vad dab egentligen betyder. I kategorin hundar var pudeln den mest googlade hundrasen, följt av Golden Retriever och Labrador Retriever. Allt fler googlar hur och vad och varför.


I topp för respektive är hur dog Josefin Nilsson, vad är värnskatt och varför firar vi midsommar. Men sanningen är ju den att vi kanske inte riktigt är så smarta som den listan får oss att verka. Här är den sanna bilden av svenskarnas googlande.


Men det verkar ju aldrig komma ut. Nu snackas det ju om januari men snack har man hört förr.

Risken med kickstarter- spel antar jag. Av ovanstående spel har jag nog googlat. Halo visste man ju redan att det var awesome så varför googla ? Vad blir googlat mest ? Mona Lisa eller Mariah Carey? Det får du reda på i dagens video där jag utmanar mina kunskaper i googlande.


Men vi gamers kunde nog inte bry oss mindre om googlingar som ”varför gråter havssköldpaddor? Varför är diesel dyrare än bensin? Hur många gifter sig i Las Vegas?


Frågor som börjar med vad ? Det märks tydligt när man tar en titt på våra mest populära googlingar i det här landet. Dessa listor säger mer om vad vi svenskar sökte efter just i år. Det vi googlar mest på återspeglar vad som finns på nyhetsagendan.


I januari sökte vi på Charlie Hebdo med anledningen av dådet i Paris och i februari var det Melodifestivalen. Tittar man på årets mest trendande sökningar hamnar VM i topp. Tvåa på listan är Avicii, följt av julkalendern, valresultat och OS. Hur lång tid tar det att få pass?


Minecraft är största spelet på De här spelen kollade vi in mest på i år I samband med att släppte sin årliga sammanställning Rewind som vi skrev om tidigare idag så avslöjade man även vilka spel som det har tittats på mest under året.

Artistlistan domineras av sorg. Bland dem finns David Bowie, som toppar listan, samt Prince. Detta är sjunde året i rad som rapporten görs.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения