вторник, 24 ноября 2015 г.

Hur känns det för killen när tjejen kommer

Känslan i kroppen är behaglig, men lite för stark och tar över kroppen, utan att man kan göra något åt det. När allt är över är man helt slut och tom. Man känner sig renad och som en ny människa.


Alla problem och ev ångest är som bortblåst. När en kille kommer i en så känner jag i alla fall hur han blir extra hård precis innan. Hur känns det när sperman kommer?

Vi är ju lyckligtvis så finurligt byggda att de flesta tycker att sex är skönt, annars skulle inte arten leva vidare! Spinner vidare på en tidigare tråd här om att spruta på eller i så att säga. Går det att förklara känslan för en kille ? Som titeln lyder, blev otroligt intressera Beskriv gärna :D OT: Btw så kan någon gärna få svara på om det är skönt eller jobbigt att ha kort kjol på sig. Jag har alltid undrat det också men har aldrig frågat någon.


Kom på det när jag gjorde tråden. När vi använder kondom eller när han inte kommer i mig så känns det just att det bränner och svider när killen kommer. Detta är till exempel förklaringen till varför vissa killar har svårt att få upp den när de ska ha sex, de är så spända och nervösa att de inte kan bli upphetsade.


Du kan alltså inte känna ett foster i slidan.

Förmodligen var det du kände bara de normala ojämnheter vi har därinne. Skulle det vara en väldigt markant knöl så besök ungdomsmottagningen när du kommer hem. Hur vet man om man får orgasm? Orgasmer kan kännas väldigt olika, men det är garanterat väldigt skönt och du kommer märka när det händer. Hitta en partner snabbt här.


Om killen vill dölja för dig att han sprutar, så kan han eventuellt göra det genom att fortsätta jucka (då känns inte ryckningarna) - möjligen skulle du kunna känna att det blir mer glid av sperman, men troligen märker du ingenting. Nog för att även ollonet blir vått när penisen har stån men det kan behövas lite mer glid. Använd glidmedel eller spotta i handen. Detta gäller både vid oralsex och smekningar.


För lite saliv är hemskt vid både runk och avsugning. Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger inom samma ligg. Får jag fråga hur en tjej får orgasm? Alltså liksom får hon något slags rus för ja , det är ju inte som med killar som sprutat vätska.


Snarare att båda vinner när det är på riktigt. Och om du som tjej inte får en orgasm – ingen stress. Läs även om hur få unga kvinnor faktiskt får orgasm av penetration och kroppens erogena zoner.


När man som kille kommer i er, hur känner ni det ? Som ett pulserande eller känns även sprutet?

Men hur är det liksom när en tjej '' kommer '' ? Skrivet av: Nyfiken sambo kille : Nyfiken som man är, man vet ju vad sin egen sambo känner å har beskrivit hur det känns. Men vore kul om nåra ville beskriva, eller försöka beskriva hur det känns när en tjej får orgasm. Det överlever han också.


Denna artikel tar upp hur man pratar med tjejer , med syftet att lära känna varandra och bygga upp en relation, d. Ifall du är intresserad av att prata med killar istället har vi en guide för det här.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения