понедельник, 16 ноября 2015 г.

Random mix barnkanalen

Titta när och var du vill med Telia Play-appen. Tjänster och lösningar för företag. Upptäck möjligheterna med Telia. Du har tittat på-listan Populärt-listan.


Ni bestämmer – Linus lyder! Random Mix : Linus Lyder. Varje vecka får Linus en ny galen utmaning som ni röstar fram i appen Mixat. Fluffy med vänner ger sina peppigaste tips på hur du kan må bättre. Svar på frågor från tittarna om mående, till exempel om mobbning, skolstress och sorg.


Man förväntar sig ju att det ska vara lämpliga saker som visas för barn och att sådant inte ska framkomma. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Du får koll på kändisar, snackisar och dilemman.


Random mix barnkanalen

Vi pratar om puberteten och lyfter upp dina känslor och tankar, både i programmet och i chattar varje vardag i appen Mixat. Personerna i vloggen är skådespelare och inte de som skickat in dilemmat. Kom ihåg att det alltid kan vara bra att prata med en kompis eller en vuxen du litar på om det som känns extra tufft. Bland andra dramaserien ”Jobbigt”, pubertetsprogrammet ”Pirrigt” och ”Kändischatten”, där tittarna får ställa frågor till inbjudna gäster via chatten i appen Mixat. Det är okej att skicka nakenbilder om båda är överens om det.


Så löd budskapet från Veckorevyn. This Monday I was on live TV for the first time ever! Igår gästade Irena Pozar, chefredaktör på Veckorevyn.


Gäst är mensexperten Therese Zetterqvist Eriksson som svarar på frågor. Hon intervjuades av Freddie på programmet och det visades direkt på tv. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Projektledare är Lowe Östberg och produktionsplanerare är Sofie Roos Grafström.


Alla TV kanaler, tydlig, enkel och snabb TV guide. Barnkanalen tv tablå hela veckan. Barnprogram, Underhållning, Sverige. Ett nöjesprogram som tar upp senaste nytt om kändisar, snackisar och kärlek. Det börjar 16:och vi är på plats#128522; Ska.


Random mix barnkanalen

Kolla när jag och Markus rappar och trycker vaniljmunkar. Sändningar från idag och igår och alla program från SVTB från A-Ö i ordning. Titta på den här sidan för alla tv-program från SVTB.


Ella verkar vara den enda i klassen som inte fått mens än. Men det värsta är inte att mensen inte kommit, utan det är att alla i klassen tror att Ella har mens. Imagine Dragons music from your desktop or mobile device.


Vi får då en välgrundad uppfattning om vad som rör sig i deras värld. Med en stark musikblandning och underhållande programinnehåll har Mix Megapol en dygnsräckvidd på miljoner lyssnare.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения