вторник, 10 ноября 2015 г.

Hårfärg se yngre ut

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Hos KICKS hittar du hårfärg från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp.


Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Hårfärg till låga priser.

Filtrera efter önskad färg här. Bonuspoäng på alla köp. Plus, den här stilen gör att ditt hår ser fylligare ut , precis som det var för tio år sedan. Om du vill se yngre ut kan du alltid prova på att ha lugg. De kommer i många olika stilar: åt sidan, rufsig, rak, delad på mitten, trubbig… Men du måste vara försiktig med dem.


Ibland kan en lugg få ditt ansikte att se bredare ut , så precis som med allt annat kan du prova och se vad du tycker. Man behöver inte se superung ut för att vara snygg – ett moget utseende kan vara minst lika eftertraktat – men här kommer i alla fall några tips för att se lite yngre ut. Dessa tips fungerar för de flesta åldrar över 30.

Sminka ögonen så att de går uppåt ( se sektionen för ögonsmink). I själva verket är det din hårfärg som gör tricket. Ditt hår kan trolla bort tio år från ditt ansikte, enbart genom att att ha rätt nyans. Jag vill inte gå omkring och se ut som en tant som försöker se ut som och misslyckas.


Det finns säkert mycket man kan tänka på. Visserligen brukar folk säga till mig att jag ser yngre ut än vad jag är (nu skryter jag lite ha ha, ursäkta) men sånt som hårfärg och klippning till olika huvudformer och sådär är bra att få veta! Därför gillar jag konkreta beautytips som verkligen hjälper.


En jämn hudton ser yngre ut än en hudton som är ojämn och fläckig av till exempel pigmentfläckar, röda partier, ärr eller andra “fläckar”. Ibland vill vi se äldre ut och ibland gör vi allt för att se yngre ut. Visste du att ditt hår faktiskt kan få dig att se äldre ut ? Du har säkert varit med om det här, du är hos frisören och vips så har du åldrats i rekordfart. Vill du vara lite sexigare och synas mer kan en röd hårfärg sticka ut , vill du se sofistikerad ut passar en brun hårfärg. Ljus hy och kall hudton.


Du passar i: Ask-färger, sandfärgat, platinablont, champagne och linfärgat. Du bör undvika: Kopparfärger. Alltså färger som drar åt det röda och gula.


Se till att du får en frisyr som passar din profil och ansiktsform. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!

Hjälp naturen på traven eller byt utseende helt med en ny hårfärg. Hos eleven hittar du ett brett sortiment av hårfärg online. Föryngrande smink har ett par regler gällande kosmetika och applicering, och du bör känna till dem. Hur sminkar man sig för att se yngre ut och för att samtidigt få ett strålande utseende? Att hoppa över foundation är ett stort misstag – en bra foundation jämnar ut hudtonen och gör den strålande.


Asiatiska kvinnor är ökända för att se yngre än deras verkliga ålder. Hemligheten att åldras graciöst ligger framförallt i den asiatiska livsstilen och kostmodellen. Kineser dricker massor av grönt te.


Här kommer tips för inspiration: 1. Grönt te är ett kraftpaket när det kommer till hälsofördelar. Här är fem enkla tips för att se yngre ut med håret. Ta en risk med hårets längd för att se yngre ut.


Kommer alltid den åldern där långt hår inte är den mest lämpliga stilen. Allt kommer naturligtvis att bero på vår typ av ansikte. Det enklaste, och mest effektiva, medlet är ju som bekant att ändra hårfärg , något Läckberg verkligen tagit fasta på.


I slutet av september chockade hon sina Instagram-följare med att färga håret blått. Följarna gillade den nya looken, precis som Camilla själv som var ”EXTREMT nöjd” med sin nya hårfärg. Skönhet och att se ung ut är lätt förgånget (tro mig!) och kvar finns kanske bara en sliten tjej.


Hoppas då att hon har annat som lockar! En kompis till mig såg ut som när hon var 3 helt overkligt att en tvåbarnsmamma som var snart kunde se så otroligt ung ut.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения