четверг, 26 ноября 2015 г.

Bästa dokumentärerna på youtube

Bästa dokumentärerna på youtube

I dokumentären följer vi jakten på en av USAs mest ökända seriemördare. Zodiac-mördaren begick en serie av bestialiska mord. Fallet blev oerhört känt, främst på grund av det faktum att mördaren efter morden ringde- och skickade anonyma brev till polisen. En samling med intressanta dokumentärer på.


I musikkrimdokumentärserien ”Remastered” finns flera bra filmer att se. Dokumentären berättar intressant om dåtidens politiska motsättningar i det land som den jamaicanska artisten fötts och verkade i. SVT PLAY: The Vietnam war Hyllad dokumentärserie i tio avsnitt på SVT Play om Vietnamkriget, bakgrunden, kriget och efterspelet. Du behöver inte ha det minsta intresse för motorsport för att ändå njuta av detta utsökta tidsdokument över en av historiens bästa racerförare och sättet han förolyckades på – men framförallt den bittra rivaliteten mellan två av F1-cirkusens allra bästa förare någonsin – Ayrton Senna och Alain Prost.


Streama dokumentärerna det snackas om. Uppmärksammade och omdiskuterade. Politik, miljö, musik, sport och annat som berör, upprör och engagerar.


Bästa dokumentärerna på youtube

I den nya Netflix- dokumentären får vi följa aktivisten Victoria Cruz som öppnar upp fallet igen. Trots sin nervkittlande handling ger dokumentären också en unik inblick i orättvisorna inom transrörelsen. Serien har länge varit en svårfunnen juvel – fram till nu, när den är en del av SVT:s höstsatsning på True Crime som finns på SVT Play. Vi älskar riktigt välproducerade dokumentärer och tv-serier, men det kan vara en riktig djungel att hitta sådant som faktiskt håller måttet. Du vill ju inte slösa tid på sådant som inte är bra när du väl är ledig, därför har vi listat åtta grymma dokumentärer du kan beta av under regniga dagar eller trötta kvällar.


Men krimdokumentären är inte den enda fängslande filmen om verkligheten som streamingsidan har att erbjuda. Här är andra starka dokumentärer som finns att se på Netflix. Länka bra dokumentärer som finns på eller andra streamade sidor. En av dom bästa dokumentärerna jag sett. Dokumentär som skildrar Paul Tudor Jones, av flera ansedd som en av historiens bästa hedgefondförvaltare.


Som många andra en excentrisk människa som är ganska intressant att studera. Jag tänkte att jag skulle lista det allra bästa som någonsin gjorts inom true crime. Den ultimata true crime-listan! Topp poddar, dokumentärer , dramatiseringar och instagramkonton om verkliga brott.


För läskiga grejer är bäst på hösten. Skoja, skriv inte ut och spara. Vi har försökt att välja ut de allra roligaste -filmerna - klippen som får dig att le gång på gång. Att välja ut de roligaste filmerna från är ingen enkel sak! Det viktigaste kriteriet torde vara att man ska kunna se filmen om och om igen och bli glad varje gång.


Bästa dokumentärerna på youtube

Tar man hänsyn till det blir urvalet enklare. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Har du problem med vår sajt så finns.


I Dox hittar du världens bästa filmer om verkligheten.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения