вторник, 11 июля 2017 г.

Fågelnät granngården

Hitta produkter för trädgår djur och lantbruk. Allt för det jordnära livet! Varmt välkommen till Granngården. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem.


Hästfoder Granngården Protein Pellets 12 kg. Fri frakt till butik Fri retur i butik dagar öppet köp. Stort utbud av kompletta stängselnät, elstängselnät och nät på rulle hos oss på Granngården ! Beställ online med hemleverans direkt till dörren eller köp i din Granngården -butik. Att husera höns och tupp behöver inte innebära ett stort byggprojekt. På Granngården finns färdiga lösningar att köpa både för den som vill börja i liten skala eller bygga en större hönsgård.


För att höns ska må bra behöver de kunna gå ut varje dag. Vi utför försäljning, rådgivning, installationer av fågelskrämmor, allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. Renoverings-bloggens produktsök. Vi har köpt på oss en fyra i Göteborg. Nu när det ljumna sommarvädret är ett minne blott passar det bra att titta igenom hönshuset så att det är i fint skick.


Ett hönsnät kan användas till allt från skulpturer till dess egentligen ändamål - bygga hönsgård. Hos oss på Granngården hittar du galvaniserade och förzinkade hönsnät av ståltråd och plast i olika höjder, längder, rutstorlekar och trådtjocklekar. Sjävklart har vi även jor naturgödsel, fröer och bevattning till odlingskragen. Trädgårdsarbete eller avkoppling?


Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter. Välkommen till Granngården ! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet! Webbshop och 1butiker!


Fågelnät granngården

Ett tak av nät bör också finnas över gården så att inte rovfåglar kan ta hönsen. Om man ändå bygger en hönsgård är det lika bra att spänna över ett nät på en gång. Ett fågelnät är större och du kan fästa dem i ett stycke, men det fungerar bra med hönsnät i taket också.


I byggbeskrivningen på vårt hönshus är det fågelnät istället för hönsnät i taket för att förenkla byggandet. Lägenheten är byggd på det glada 60-talet, men det är inte så glatt längre. Fågelnät är större, inte så tunga, du kan fästa dem i ett stycke och slipper tvärslåar i taket, men det fungerar bra med hönsnät i taket också. Skydda effektivt dina grödor och frukter från glupska fåglar med våra fågelnät. Denna uppsättning inkluderar nät, så du kan täcka flera träd i din trädgård.


Fågelnät granngården

De finvävda maskorna kommer säkerställa att inte ens de minsta fåglarna kan nå dina värdefulla, hemodlade frukter och grödor. Våra vindnät är beprövade under lång tid och tuffa förhållanden. Hos Brovema AB köper du samma råstarka nät som under mer än trettio år använts av. Det står ingenting i beskrivningen om detta och jag hade tvekat att köpa staketet om jag hade vetat detta.


Nåväl, jag till slut hittade en lösning där jag byggde en långsmal inhägnad som jag kunde sätta fågelnät över för att förhindra att hönsen rymmer. Håller tummarna på att det kommer att funka! Detta plastbaserade lättviktsstängsel är trots sin låga vikt rejält och segt nog att användas året om.


Flera års erfarenhet av att ta fram effektiva fågelskrämmor. Med hjälp av våra fågelskrämmor kan ni skrämma bort fåglar så som kajor, måsar och duvor från. På Jula siktar vi högre.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения