вторник, 25 июля 2017 г.

Blocket betalning annons

När betalningen är klar så kommer annonsen hamna i våran granskning och kommer att behandlas inom två timmar. Om betalningen inte går igenom kan det t. Swish-app är kopplad till eller att det finns störningar i anslutningen till din bank. Gick något fel för dig när du skulle genomföra din betalning över telefon?


Fick du kanske något felmeddelande när du ringde och skulle betala din annons ? Det kan nämligen vara så att telefonen som du ringer ifrån inte uppnår våra krav för telefonbetalning.

Telefonbetalning kan inte göras med följande abonnemang. Säljaren aktiverar Blocketpaketet på sin annons Säljaren lägger in sin annons precis som vanligt på Blocket. När annonsen godkänts och publicerats så kan säljaren välja att lägga till Blocketpaketet från “Mina annonser ” genom att klicka på knappen “Sälj med frakt”. Eftersom Blocket vill minimera antalet inaktuella annonser på Webbplatsen tas en annons bort av Blocket efter två månader från publiceringsdagen. På Blocket Bostad uthyres tas annons bort av Blocket om du inte har loggat in på ditt Blocket Bostad-konto under en sammanhängande period om tre veckor.


Det säkraste sättet att köpa eller sälja på Blocket är att köpare och säljare träffas. Går det inte att träffas är vår rekommendation att använda Blocketpaketet, som kombinerar frakt över hela Sverige med säker betalning. Tillbaka till startsidan.

När du ser någon intressant klickar du på Gilla! Din annons skickas som förslag till den person som du gillat. Hen kan då välja att acceptera eller neka din förfrågan. Blockets dotterbolag Qasa tillhandahåller tjänsten “trygg uthyrning” för dig som önskar när du hittat din hyresgäst. Tänkte lägga upp en annons på blocket och tänkte betala genom att ringa till dem på ett s. När jag ringer så säger de att nummret du har ringt är en tillgängligt för kontanttjänsten det hela funkade förut.


Man kan inte ringa sådana nummer med kontantkort. Vi kontrollerar då att filmen är relevant för den utannonserade tjänsten. Betalning till utlagd annons. Observera att det måste vara en -länk för att vi ska kunna lägga till filmen i er annons. Alla bitar måste falla på plats när du letar efter annonsen :) Din betalning saknas eller har kommit in för sent.


När du betalar din annons tänk på att om det är sent på kvällen, så kommer annonsen troligtvis inte ut på sidan förens på morgonkvisten. Igår beställde jag en tjänst genom Blocket. Jag ville ha lite olika saker med i min annons och denna blev inte genomförd då den innehöll för många saker enligt Blocket. Jag har sett andra människor med sådana annonser , men jag fick inte.


Om man inte har samma bank är Swish ett alternativ så du ser en bekräftelse att pengarna inkommit. Om beloppet är högre eller Swish ej finns, rekommenderas att betalningen sker på köparens bankkontor där banken gör en överföring och köparen och säljaren får med sig ett kvitto.

La in en annons på blocket för snart en halvtimme sedan. Fick ett tack för din betalning efter jag hade registrerat annonsen. Begagnatförsäkringen automatiskt med dagar, räknat från förnyelsedagen.


Använd de fördelar som Blocket erbjuder. Galleriet är en i sammanhanget försumbar merkostnad som gör att din annons syns oftare och bättre. Acceptera inte check som betalning. Bilar betalas genom att pengar sätts in på ditt bankkonto eller, i Sverige, med en postväxel.


Anlita inte bilförmedlare som ringer upp på din annons. Betet: När du annonserar din bil till salu kommer du att få flera SMS-svar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения