четверг, 13 июля 2017 г.

Kompakt slutsteg

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris släpvagnar. Hitta rätt produkt till rätt pris. Rätt produkt till rätt pris.


BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop.

Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Höstens största lilla nyhet! Otroligt kompakt slutsteg med inbyggd dsp. Tack vare effektiv intern kylning kan storleken hållas ner till ett minimum.


Hela slutstegs kanaler och kanals dsp för ev. Som nämnts har våra kompakta musikanläggningar samma möjligheter att anslutas till olika enheter med trådlösa anslutningar, som större musikanläggningar. Ljudupplevelsen är alltid bättre i en större högtalare - naturligtvis beroende på kvalitet - men du kan enkelt få en bra stereoanläggning även om du väljer en kompakt modell.

Ett kraftfullt slutsteg som passar både proffs och amatör. Högpassfiltret är variabelt mellan - 5Hz. Kompakt och kraftfullt slutsteg i halvformat. Funderar på att göra en osynlig installation och söker nu ett kompakt slutsteg för att driva en liten sub.


CachadLättinstallerat 4-kanals slutsteg med TVC och ingångssensor (4W). Letar efter ett kompakt slutsteg till min lättdrivna högtalare som är dessa nedan. En liten förstärkare med mickingång vilket ger den ett mycket brett användnings område inom hemmet men även inom offentliga miljöer som restauranger. Kan med enkelhet gömmas undan då dens storlek är mycket kompakt.


Effekten på 75W gör det möjligt att driva tak, vägg, stativ eller mindre golvhögtalare utan några problem. Rotel´s finaste stereo- slutsteg , som levererar monstruösa 2x3Watt (Ohm). Tvåkanals-steg är optimalt för att driva ett par koaxialhögtalare eller ett kitsystem.


Specifika slutsteg har möjligheten att bryggkoppla de två kanalerna för att få en singelkanal med mer effekt där man istället kan driva en mindre baslåda. Sveriges största nätbutik för billjud och bilstereo. Stort utbud av stereo, högtalare, hörlurar och hemmabio. Hög grad av kunnighet och.


Perfekt för dig som vill ha extra kräm ur bilstereon.

Strömförsörjning kan hämtas från instrumentbrädan tack vare ett skyddssystem som stänger ute eventuella överströmmar. Slutsteg – Amp Box DSStereo och Amp Box DSMono. Pro-Ject har gjort det till ett av sina mål att bli bäst på klass D-förstärkning. Med sin fina effektivitet är det det enda valet om man vill skapa både kraftfulla, energisnåla och kompakta slutsteg. Hertz MLPower 4D är ett kompakt 4-kanalsslutsteg som ger mycket effekt!


Ta kontroll över basen med detta slutsteg och med många inställningar får du optimal prestanda för att driva t. Litet och kompakt gör att det är lätt att placera detta även om du har litet utrymme i bilen!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения