пятница, 21 июля 2017 г.

Bondbloggen

Så här i årsskiftestider är det också tradition att ”vända blad”. I traditionens namn ska jag nu försöka återuppta rutinerna med att skriva här på bondbloggen , det har samlats en hel del material under fjolåret som trots att de är lite förlegade kan återges då humöret återvänder. Livet på landet i Solf, Ytterholm, Snappertuna och Petalax.


Bloggare: Nisse Husberg. Nu börjar året gå mot sitt slut.

Bondbloggen , Helsingfors, Finland. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio.


Andreas har du också en blogg och om du har en vad heter den. Hummer och champagne-flaskor i sopberg. Vad håller en bonde på med om dagarna? Hur mycket är vetet värt?

Varifrån kommer mjölken? Fyra sotarmössor dagar sedan Design Katrina. Vanhan Talon Korjaaminen. Här läser du vår E-tidning. Klicka här för att läsa eller för att bli prenumerant på vår E-tidning.


Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä. Nu ordnar HB Service AB kurs i fibersvetsning och kabelsökning med de nya apparaterna som vi skaffade i år. Peder Lamm gillar inte ägande och är skeptisk till tekniska prylar. I denna film får du följa med Bjarne Mara och få en inblick i bondens arbete på en mjölkgård i Korsholm under ett års tid.


Filmen är gjord av projekt Boden. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. S-ryhmän uuden logistiikkakeskuksen käyttöönotto Sipoossa on edennyt noin puoliväliin. Valtava logistiikkakeskus vastaa tilavuudeltaan 30:tä eduskuntataloa.


A-Ö: Mer från Svenska Yle.

I tabellen visas understödet för partierna i det här skedet av rösträkningen. Ifall rösträkningen fortfarande pågår kan resultatet ändras. Välkommen till Yles Valkompass! De finns även samlade i. Flytt av blogg till Land!


Nu har min väg till att bli präst kommit till sin ände. Studierna är avklarade och idag vigs jag till präst i Borgå domkyrka. Hela landet är en enda valkrets.


Det betyder att den här bloggen. De kandidater som befinner sig i topp (markerade med gul färg) är på väg. Bonusdag i kalendern, men hur mycket februari det än står känns det ändå mycket mera som mars.


Jag firar skottdag med en efterlängtad antologi i min hand.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения