среда, 26 июля 2017 г.

Besiktningsprotokoll på annat fordon

Se detaljerad fordonshistorik. Få fullständig besiktningshistorik för fordon! Få detaljerade fordonsuppgifter. Använd vår gratistjänst idag! Vill du ha ett besiktningsprotokoll kan vi skicka protokollskopior som är högst tre år gamla, via e-post eller fax.


En kort stund därefter får du ett svars-sms med besiktningsinformation.

Om fordonet är avställt får du bara köra kortast lämpliga väg till ett besiktningsföretag. Ett fordon kan också få körförbud om det vid en poliskontroll eller vid en kontrollbesiktning är i så dåligt skick att det är en fara för trafiksäkerheten (så kallat meddelat körförbud). Fordonet måste då bärgas från platsen.


Alla fordon behöver utvärderas för att se till att de är i ett gott skick, ur både miljö- och säkerhetssynpunkt. När ditt fordon besiktats får du ett besiktningsprotokoll med resultaten. CARFAX har sammanställt en lista med möjliga resultat och vad de betyder för dig som ägare och förare av bilen. Ni har, som det får förstås, begärt att beslutstexten i besiktningsprotokollet ska utformas på en mer detaljerad nivå eller att de upptagna bristerna inte ska noteras vid registreringsbesiktning utan vid kontrollbesiktning istället så att fordonet kan godkännas vid registreringsbesiktningen. Sök fordonsuppgifter i bilregistret på din bil eller fråga på annat fordon.


Information som inte sparats försvinner om du lämnar tjänsten.

Transportstyrelsens startsida? Du kan söka information om dina fordon via vår e-tjänst fordonsuppgifter - dina fordon. I tjänsten hittar du exempelvis biluppgifter, tekniska uppgifter, ägaruppgifter och uppgifter om skatt och avgifter. Sök information om ditt eller dina fordon via vår app Mina fordon.


Denna telefon är röststyrd. Om du säger ägaruppgifter kopplas du vidare till en automatisk tjänst där du får uppgifter upplästa för dig i telefon. Exempel på uppgifter du får upplästa är vem som äger fordonet , om skatten är betald och om fordonet är besiktat.


Innan fordonet blivit godkänt får det inte användas mer än nödvändigt för att få felet reparerat. Efterkontroll för personbil kan du göra utan tidsbokning på våra stationer. Egna noteringar och besiktningsprotokoll. Som kund hos Opus Bilprovning och användare av kundportalen har du alltid tillgång till dina fordons besiktningsprotokoll. När en ny besiktning utförs på någon av våra besiktningsstationer så dyker automatiskt det nya protokollet upp i kundportalen.


En av de vanligaste sorterna av fordonsbedrägeri på den begagnade bilmarknaden är manipulerade mätarställningar. Du kan kolla upp registreringsnummer med CARFAX för att vara säker på att mätarställningen inte är avvikande på bilen du är intresserad av. Kopia på besiktningsprotokoll kan endast beställas via detta formulär.


Vi har bara möjlighet att skicka protokoll för fordon som har besiktats hos DEKRA och som är högst tre år gamla. En kopia på besiktningsprotokollet. Hur fixar jag ett besiktningsprotokoll från förra bess?

Hur får man tag på gamla besiktningsprotokoll ? Vi besiktar de flesta typer av fordon , från bilen och släpet till MC:n och husvagnen. Oavsett vad ditt besök hos oss gäller kan du vara säker på en sak: du får en säkrare besiktning hos oss. Var uppmärksam på att det är den tidigare ägaren som är ansvarig och bör skicka in anmälan. Vi erbjuder följande tjänster till dig och ditt fordon : Kontrollbesiktning: Oavsett vilket fordon du ska besikta, kan du känna dig trygg med att vi gör det på ett säkert och opartiskt vis.


Läs mer om kontrollbesiktningen. Det räcker med vartannat år är slutsatsen i en utredning som genomförts. Allvarliga olyckor beror inte på tekniska brister” – Många av de problem som fordon har i dag är saker som en fordonsägare ändå ska ha koll på.


Skriv in registreringsnummer för att hitta fordon i vårt breda bilregister. Vi listar alla typer av biluppgifter samt historik och annonser för de flesta personbilar i Sverige. Du kan även få en ungefärlig bild av vad bilen kan vara värd samt se bilder på liknande bilmodeller.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения