четверг, 13 июля 2017 г.

Få tillbaka kärleken i förhållandet

Kärlek , ömhet och djup vänskap breddar det sexuella förhållandet till högre nivåer än den passionerade. Ett sådant förhållande har inte mindre sex men på en ett annat plan. Kanske ordet attraktion ska bytas ut mot känslor, att man ska känna kånslor till varandra annars går det inte att bygga upp något nytt.


När par varit ihop ett antal år är det inte ovanligt att man tappar bort varandra lite, inte minst sexuellt. Men gnista är en färskvara.

Tar man inte hand om den slocknar den, berättar sexologen Malena Ivarsson. Här tipsar hon om hur man får gnistan - och lusten - tillbaka. Förälskelse och gnista kommer och går. Ett tips är att stanna upp och ge varandra en lång omfamning, på ungefär sekunder, två gånger om dagen.


För många par upptar jobb och barn nästan all tid. Här måste ni stanna upp och. Det kan göra det svårt att hålla liv i kärleken.

Alla relationer har problem. Det är viktigt att separera de problemen från kärleken som håller er samman. Att bli vänner igen kommer att kräva mycket självreflektion. Lär er hur ni kommunicerar på ett mer effektivt sätt och hur ni ska släppa bitterheten. Få tillbaka kärleken i förhållandet.


Kommer du ihåg hur det var i början av förhållandet då ni inte kunde få nog av varandra och sexet var fantastiskt. Jag har hjälpt många människor med att bromsa sina separationer och hitta tillbaka. Detta har gett mig stor inblick i hur vi fungerar och tänker i utnötta relationer, förhållanden där kärleken dött ut, med olyckliga sinnen, sårande otrohetsaffärer, medelålderskriser, energidränerande separationstider osv.


Kan gå över tidigare om ni inser att ni inte har annat gemensamt än just attraktion. Omvänt övergår den stormande förälskelsen i något mer varaktigt och sammansmältningen övergår i fas nummer 2. Vanliga probleNyförälskade undviker gräl till varje pris av rädsla för att inte få kärlek. Men om du börjar pussa och krama honom, lägga dig tätt intill honom, hålla honom i handen osv så kanske ni kan hitta tillbaka till det litegrann.


Min sambo är oftast inte så duktig på det där (han är sån som person) men jag överöser honom med kärlek och då får jag det tillbaka på nåt sätt. Många par behöver öva sig att se den andre för vad den är och att tänka på vem man själv vill vara i förhållandet. I sin nya bok Kärlekens ACT skriver terapeuten Russ Harris om acceptans och engagemang.


Bägge har minskat de senaste decennierna, säger han.

Om vi sedan med tiden inte upplever att vi får stimuli av den andra, börjar vi istället att fjärma oss. Vi känner oss inte motiverade att fortsätta vara nära. Lösning på ert relationsprobleUtvärdera din partner. Gå tillbaka till tiden när ni var nyförälskade.


Vad var det du föll för? Har personen verkligen tappat allt det? Att lova förändring… har du någonsin gjort det för att få tillbaka eller behålla ett förhållande ? Har någon någonsin gjort det mot dig? Det händer när du vet att ett uppbrott är på väg, men vägrar acceptera det.


Om din partner ger sådana löften är det bara ett försök att manipulera dig. Vårat förhållande innehåller inga kärleksförklaringar, inga kramar, pussar, eller. Här är alla olika sätt att få kärleken tillbaka i ditt förhållande och gnista de känslorna som du hade från början. Det kommer inte att hända överallt, men genom att implementera dessa metoder i ditt dagliga liv, börjar du känna den kärlek som återfinns.


Det första steget för att få tillbaka kärleken om du. När det handlar om aktier ska vi inte varje dag undersöka hur mycket vi får tillbaka i jämförelse med vad vi investerat. Vi ska tänka långsiktigt.


Så är det också med kärleken. Att älska är att ibland ge mer än vi just då får tillbaka. När jag varit trött och utarbetad har min fru varit den som gett mest. Kanske är vi rädda för vilken reaktion vi ska få från vår partner om vi säger vad vi verkligen tycker och tänker. Om vi då inte är vaksamma växer denna vita lögn i styrka och börjar bli en vana.


Det är någon som kanske har varit med när man var yngre, när man födde barn, när ens föräldrar dog. Hittar man tillbaka kan de trådarna stärktas, säger Benita Haals Stiernstedt. Men hur får man det att fungera i rond två av ett äktenskap som en gång kraschat?


Går det ens att få tillbaka förtroendet? Imagoterapi kan hjälpa dig att hitta tillbaka till din. Så hittar ni tillbaka till kärleken. Så får du kärleken att hålla.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения