пятница, 21 июля 2017 г.

Skyddat boende göteborg

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Bonava bygger hållbara hem och levande platser. Se vårt urval av bostäder här.


Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa.

Fina erbjudanden på hotell i hela världen. För att få bo på Kriscentrum för kvinnor ska du vara i behov av skyddat boende , myndig och skriven i Göteborg. Vi kan inte ta emot kvinnor i ett aktivt missbruk eller med tung psykiatrisk problematik. Det är socialtjänsten där du bor som säger ja till att du kan flytta till det skyddade boendet och som bekostar boendet.


Tillsammans med den boende och ansvarig socialsekreterare görs en personlig arbetsplan. Vi samarbetar med sjukvården, polisen och andra som har kontakt med kvinnor i behov av hjälp och stöd. Linnéa ligger centralt i Göteborg , i ett före detta pensionat. Lokalerna har larm och TV-övervakning.


Kvinnojouren är en ideell förening som är partipolitiskt och religiöst obunden.

Föreningens syfte är att skydda och stötta kvinnor och barn som utsätts för våld. Tar emot kvinnor som behöver skyddat boende pga misshandel, hot om vål våldtäkt eller andra sexuella övergrepp. Erbjuder råd och stö krisbearbetning, samt bemannat jourboende för kvinnor och barn.


Vi kan ta emot placeringar dygnet runt och har hela landet som upptagningsområde. Kvinnor och barn erbjuds plats på skyddat boende baserat på ett biståndsbeslut ifrån socialtjänst eller socialjour. Vi erbjuder hämtning till boendet.


Skyddade boenden för en varierad målgrupp, tex kvinnor som inte kan bo i ett kollektivt boende , våldsutsatta män, par, personer med husdjur etc. Dessa lägenheter kan även användas som utsluss från ett annat skyddat boende. Individuellt anpassade stödinsatser med hjälp av kontaktpersoner som är specialiserade på våld i nära relation.


Vi har spetskompetens inom hedersproblematik och våld i nära relationer. Under tiden hos oss har vi utbildad personal som hjälper klienten med dagliga problem och tankar. Mannegården och Malvahemmet är placerade i olika delar av landet för att kunna erbjuda alternativ utifrån hotbild. Med boskola, bostadsletarhjälp kan vi även garantera våra klienter ett eget förstahandskontrakt efter avsluta placering.


Gratis bokning, fantastiska priser. Läs riktiga recensioner - boka nu! Prisvärt boende i Göteborg genom Hotels. Vi tillhandahåller akutboende, skyddat boende , stödboende samt jour-och familjehem.


Vi är upphandlade av flera kommuner, bland annat Göteborg - och Stockholms stad.

Vi är en mindre organisation som tror på hållbara relationer. Vår klassificering enligt Socialstyrelsens riktlinjer är skyddsnivå och vi specialiserar oss på de fall där hotbilden är hög och säkerheten därmed har höga krav. Ruth är ett skyddat boende för kvinnor, utsatta för prostitution eller människohandel. Vi tar även emot kvinnor som behöver skydd i situationer med hedersrelaterat våld.


Ruth är alkohol- och drogfritt. Våra lägenheter finns i centrala Göteborg (Kålltorp), Mölndal och Kungsbacka. Boendet har tre platser. Lägenheterna är möblerade, olika stora samt ligger nära kollektivtrafik.


Vid placeringens slut fungerar vi som referens till kommande boende. I vissa fall har vi även möjlighet att lämna över boendekontraktet. Skydd kan ges i form av familjehem, särskilda HVB-hem för denna grupp eller via öppenvård i skyddslägenheter. Skyddat boende för barn, ungdomar och vuxna som utsätts för hedersförtryck och våld. Stöd och särskilda insatser inom ramen för skyddet av kvalificerad personal med god kännedom om gruppens problematik.


Våld i nära relation Avser främst personer där det bedöms finnas behov av skyddat boende. Rsci, Riksföreningen stödcentrum mot incest och andra sexuella övergrepp. Vi förhandlar så att du slipper.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения