пятница, 28 июля 2017 г.

Ale surte bandy

Imorgon startar KS Bandy mot Skirö AIK vilka de har revansch att utkräva på. Förlust i World Cup finalen tidigt i november har vi nog inte glömt ännu. Kom gärna och titta på morgondagens (eller om ni så vill dagerns stjärnor) imorgon kl 12:i Ale Arena. Välkommen till hemsidan för Surte BK.


Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy. Anmälan gör på plats inne i Ale Arena.

Vi har ingen ålder, så det är bara att komma upp. Slutresultatet skrevs så småningom till 15-1. Det är nog lite mer av allt i KS Bandy denna kväll. Inom kort kommer isen att ligga i Ale Arena och då blir det också minst ett ispass vecka.


Vi genomförde en fantastiskt rolig föreningsdag! Tack till alla spelare, stora som små och alla ledare som stryrde upp denna dag! I Jennylund i Bohus finns ishallen Ale Arena. Här kan du åka skridskor gratis under allmänhetens åkning.


För att få vara på isen måste du ha skridskor och hjälm.

Tänk på att ta med egen utrustning. Det finns ingen skridskouthyrning på Ale Arena. Puck får inte användas men bandyboll och klubba går bra.


Bandymatch mellan Ale Surte - Boltic den januari. Inspelad av TV Väst och sänds i ComHems kabelnät (kanal 12) i Göteborgsområdet 5-januari. Detta är din startsida.


Vi har lagt upp några olika element som exempel. Elementen är de byggstenar du skapar din webbplats med. Vilka element du kan använda ser. Innan dagens träning hade det utlovats ett besök, men från vem? Nä, några tjejer från a-laget KS- bandy ! Vi får väl säga att detta inslag numera är tradition då vi har haft finbesök tidigare säsonger med!


Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till Ale BKs årsmöte söndag februari kl 17:00. Dagordningen hittar du HÄR. Förutom sedvanligt årsmötesfix blir det som vanligt smörgåstårta (veg) och lotteri.


För att styrelsen ska veta hur mycket mat som ska beställas så är det bra om du anmäler dig (även om det inte är ett måste). I Ale finns fem pendeltågstationer med tåg som går varje kvart i högtrafik. Preliminära restider med tåget från Göteborg till nedanstående ort: Surte min Bohus min Nödinge min Nol min Älvängen min.


Ale har gott om fiskevatten, vi har golfbanor, skidbacke och ett stort antal badsjöar och vandringsleder.

The next video is starting stop. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. Bandy Ale Surte - Lidköping FriaFantasier. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения