четверг, 13 июля 2017 г.

Boka tid hos psykolog göteborg

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Boka tid hos psykolog göteborg

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Många upplever då och då problem i sina relationer till vänner, sin partner eller till sina barn. Om du upplever att du återkommande får liknande problem med eller att du fastnar i destruktiva mönster då kan det vara av stor hjälp med att prata med en psykolog.


Göteborg eller har du andra frågor? Gemensamt för de flesta är att vi då har fastnat i mönster som gör att vi inte lever så som vi önskar eller att något i livet plötsligt blivit annorlunda. På mottagningen kan du bland annat söka hjälp för. Fyll i formuläret nedan, så blir du kontaktad senast nästkommande vardag. Psykoterapi hos psykolog för stress, ångest, depression, sömnproblem, självkänsla m. KBT-behandlingen inleds med ett bedömningssamtal och avslutas med att vi tillsammans lägger upp en plan för hur du kan arbeta vidare på egen hand för att behålla de framsteg som du gjort.


Parterapi hos oss innebär att vi träffas under en längre session för att arbeta med verktyg för att komma vidare i er relation. Tiden och priset anges för tre timmar. Om utrymme finns för både terapeuten och paret kan man överenskomma en förlängning (vanligen 5-timme) som gör att priset då justeras efter detta.


Jag är lätt att nås dagligen och boka tid hos. Min ambition är att ha hög tillgänglighet med. Vi är oftast svåra att nå per telefon, och enklast är att kontakta oss via mail.


Du kan börja med att boka tid på en vårdcentral eller en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Där får du prata med en läkare som kan skriva en remiss till en kurator, psykoterapeut eller psykolog. Ibland behövs ingen remiss. Vi arbetar med både vuxna och ungdomar och utför även psykologiska utredningar inför adoptionsprocesser.


Under dessa veckor har vi inga drop in-mottagningar och ingen preventivmedelsinformation i grupp. Du tar kontakt med oss genom att ringa eller komma förbi. Om vi har möjlighet, så får du hjälp direkt. Annars bokar vi en tid.


Välkommen att boka tid till mig via kontaktformuläret, telefon eller genom att skicka ett mail. Hur kan jag stå till hjälp? Här arbetar vi efter vårt motto ”empati och evidens”. Alla som kommer till oss på Psykologbolaget ska bli bemötta med empati och känna att den de träffar är kompetent inom sitt område.


Läs mer om psykologens arbetsområden hos psykologföreningen. Om du vill tala över telefon, har vi telefontid torsdagar kl 11:– 12:00. Hur vanligt är det att gå till psykolog ? En stor del av befolkningen söker någon gång i livet hjälp för psykiska problem. Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp? Vi som håller i grupperna heter Eli, Jennie, Marina och Victoria.


Boka tid via e-tjänster. Det finns hjälp att få.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения