пятница, 28 июля 2017 г.

Eventbyråer stockholm

Roliga Fångarna på fortet aktiviteter mitt i city,fr. Sök efter Gruppaktivitet Stockholm nu på nya KensaQ. Den frågan ställde vi till en ny kund. Vi ville ha professionell hjälp med vårt årliga kundevent.


Så inledningsvis googlade vi och hamnade snart hos en av Stockholms största eventbyråer. SPG Event är en eventbyrå i Stockholm och Göteborg som erbjuder lösningar för företag som vill skapa meningsfulla möten.

Kontakta oss för mer information. En konferens som äger rum årligen och varvar mellan olika städer världen över. Subito – Din eventbyrå i Stockholm. För oss handlar ett event om att levandegöra långsiktiga strategier, ta fram ett koncept lika väl som att rulla ut röda mattan och bjuda in celebra gäster. Vi arrangerar ert kundevent, invigning och jubileum.


Eventbyrå i Stockholm som hjälper er att ordna ert företagsevent, konferens och teambuilding. Happy Monday, en eventbyrå med mångårig erfarenhet av att bygga lojalitet, stärka relationer och driva försäljning genom varumärkesupplevelser. Kundcase Adobe Symposium.


For Adobe Symposium we booked the Globe and created a great experience market with a big main stage that could be turned into three.

Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag. Kagan Meetings är en eventbyrå i Stockholm som arrangerar konferenser, seminarier och andra events. Vi erbjuder helhets- och dellösningar för företag och. Eventbyråer Stockholm - eventbyrå, konferenser, eventarrangör, företagsarrangemang, aktiviteter, företagsevent, agneta villman, evenemang, båt, båtcharter.


Baserat på de populäraste sökningarna inom eventarrangörer, företagsevent, event, och eventarrangör. ELVIRA Kunskapsutveckling AB. Snart välkomnar vi den internationella tenniseliten till Kungliga Tennishallen och Intrum Stockholm Open, turneringen som i år firar år! För 13:e året i rad är Dohrns med och gör turneringen till ett spännande och trivsamt evenemang för så väl spelare, som åskådare och sponsorer.


Hansen är en eventbyrå i Stockholm som hjälper företag att levandegöra varumärken och skapa dess bästa ambassadörer, genom event som kommunikationskanal. Ribbåt, ribcharter, helikopterturer, segling, afterwork och aktiviteter i Stockholms skärgård - Välkommen till ett möte med skärgården! Här är Sveriges bästa eventbyråer.


Sex byråer gör upp om titeln bästa event-byrå i årets upplaga av Sveriges bästa byrå. Petré Event skapar unika galor, premiärer, företagsevent, resor, mingel och privatfester. Med stor erfarenhet rör vi oss vitt och brett tillsammans.


Vi på Happy Monday Communication hjälper våra kunder att aktivera roadshows, mässor, konferenser, produktlanseringar och PR-aktiviteter. SPG event är en välrenommerad eventbyrå i Sverige med god erfarenhet av att organisera företagsevent som banketter, mässor, konserter och affärskonferenser. Ett nyfiket gäng med ett exceptionellt engagemang.


Tack vare lång erfarenhet har vi lärt oss att bäst event skapas med både kreativitet och hjärta.

Stockholms studentsångare är flitigt anlitade som underhållning både till fest och till vardags. LE PACTE is a high end communication agency that specializes in brand experiences through events, sponsoring and digital interaction. Through our initiatives for perfection and measurable we create award winning physical and digital solutions.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения