пятница, 7 июля 2017 г.

Vad gör svenskar på fritiden

Vi förhandlar så att du slipper. Orsaken är dock i högsta grad jobbrelaterad - kravet på att ständigt vara tillgänglig, även under sin lediga ti gör att tidspressen ökar. Samtidigt är göteborgarna de som helst tiger om vad de sysslar med på sin fritid.


Flera intressen är uppdelade efter kön. Kvinnor läser mer än män och är mer intresserade av blommor, handarbete, yoga, ridning och mode.

Männen sitter gärna framför datorn, jagar och fiskar eller spelar fotboll och golf. Har ni också alltid undrat vad polisen gör när de är lediga? Det tar vi reda på idag.


VAD GÖR POLISEN PÅ FRITIDEN ? Undrar du vad dina grannar gör på fritiden ? Varje år utövar miljontals svenskar olika fritidsaktiviteter. En av de populäraste aktiviteterna hos de svenska folket har länge varit att sjunga i kör.

Musik, böcker och resor. När vi själva får lista våra intressen nämns i genomsnitt. Fritiden är viktig för välbefinnandet.


Men vad gör egentligen svenskarna på sin fritid ? Sedan så träffar jag givetvis människor också. Då blir det väl mest middagar och partaj. Tycker faktiskt att det är skitkul. Att sitta på en bra plats där man vet att man inte håller på med kompisar.


Eva, som berättar att fotografen och journalisten som följt hela deras dag vill veta hur man gör på ett fritids. Av undersökningen framgår att svenskarna har det stressigare på fritiden än på jobbet. Fler uppger sig ha en mycket hög tidspress på fritiden än på jobbet.


Hela procent av kvinnorna och procent av männen uppger sig ha en mycket hög tidspress på fritiden , att jämföra med respektive procent på arbetet. Vad gör svenskarna på fritiden ? Hur många går på teater och hur vanligt är det att vi idrottar och motionerar? Nu har SCB:s sajt Sverige i siffror, som riktar sig till ovana statistikanvändare, uppdaterats med nytt material.


Någon som har lite tips på vad man kan hitta på på fritiden osv?

Har nästan tappat intresse för bilar och datorer. Spelar inte längre några datorspel. Tjej är jag inte sugen på idagsläget då jag gjorde slut med min för inte så länge sedan. Känns bara som man går här hemma och inte gör ett skit. Annars brukar jag läsa böcker, gå på teater eller på bio på fritiden.


Jag tycker också om atta träffa goda vänner, resa oh fotografera (jag har en ny kamera). På det andra fotot fotograferar jag en bit av VALKÖTT som vi hittade på en gata! För även om vi kan se att uppdateringar och delningar minskar så är vi fortfarande där. Uppdaterar vi inte själva så har vi koll på vad familj och vänner gör. Myndigheten för kulturanalys nya rapport Barn och ungas kulturaktiviteter visar att kulturdeltagandet är högt bland barn och unga.


Skillnader finns dock mellan yngre och äldre och mellan flickor och pojkar. Sofia Nygår Sara Bergström, Patrik Stenvall, Kjell Herberts, Niklas Nyberg, Nina Dahlbäck, Ulrica Lövdahl och Björn Nyberg hör till dem som tar reda på vad österbottningarna gör på fritiden. Du väljer själv vad du vill göra på din fritid. Här finns information om fritid och aktiviteter för dig som är asylsökande.


Själv har man ju passerat 30-strecket och ingen flickvän eller något finns i sikte och det är riktigt tråkigt att inte ha något att göra på helgerna när vänner är med sin partner och ingen att åka på semester med. Vi pratade om vår fritid idag. Alla tyckte om att göra olika saker på fritiden. Vi sportar, målar, läser, fotograferar, simmar och pluggar på vår fritid. Skriv och berätta vad du gör på fritiden.


Lämna till mig på torsdag! I ett välfärdssamhälle blir fritidsintressena en viktig del i det vi gör och det vi är. Nu har SIFO genomfört en stor undersökning där våra fritidsintressen är kartlagda.


I topp på procent kommer att lyssna på musik, strax därefter följer läsning på procent.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения