четверг, 6 июля 2017 г.

Officersförbundet livförsäkring

Officersförbundet livförsäkring

Erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund. Ska du köpa eller sälja bostad? Få svar på frågorna kring bolån. Vad kan vi hjälpa dig med idag? Om du som medlem har en livförsäkring får du automatiskt en Livförsäkring Senior och Kritisk sjukdom Senior när du fyller år.


Officersförbundet livförsäkring

Har du en olycksfallsförsäkring övergår den till en Olycksfallsförsäkring Senior vid samma tidpunkt. Läs det här försäkringsvillkoret tillsammans med ditt försäkringsbrev, så ser du vad som gäller vid en eventuell skada. Livförsäkringen betalas ut som ett engångsbelopp till din familj om du avlider före år ålder.


Detta kan göra så att familjen kan bo kvar i hemmet och få hjälp med ökade kostnader som kan förekomma. Medlem för- och efternamn. Postnummer och postort.


Vi försäkrar dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter, SLOF eller Sveriges Farmaceuter. Om du är missnöjd med ett beslut eller hanteringen av ett ärende som rör våra produkter och tjänster för försäkring och bank kan du vända dig till oss. Avgiftsfri förhöjning av livförsäkringen med. Officersförbundets rådgivning.


Engångsbeloppet kan t. Seniorförsäkringen kan omfatta livförsäkring , olycksfallsförsäkring, diagnosförsäkring och barn- och gravidförsäkring. Du flyttas över till det försäkringsskydd som du haft innan du blev senior, men med nya försäkringsvillkor och försäkringsbelopp. Förenade Liv har upphört med försäkringsverksamhet och försäkringarna har flyttat till Folksam. Vi vill tacka alla våra kunder och.


Officersförbundet livförsäkring

Med våra e-tjänster kan du som är medlem enkelt hantera allt som rör ditt medlemskap, din ersättning och din betalning. Därefter fortsätter den i en. När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Försäkringen gäller till du fyller år.


Du får låna i upp till år och du kan betala av tidigare helt utan extra kostnad. Både Livförsäkring och Räntebetalningsskydd ingår på köpet – dessutom slipper du betala någon uppläggnings- och aviseringsavgift. När du behöver råd om pensioner – tala med oss På många av Sacoförbunden finns det särskilda pensionsexperter som kan hjälpa dig genom den djungel av regler som finns. Vi finns ofta på din arbetsplats – och känner till de lokala förutsätt - ningarna. Som medlem i ditt förbund har du ett eller flera erbjudanden som tagits fram i samarbete med Folksam.


Välj till Utgiftsskydd och Livförsäkring. Ibland händer det saker i livet som gör att ekonomin förändras, oförutsedda händelser inträffar plötsligt. Har du funderat på hur dina lånekostnader ska betalas om du blir sjukskriven eller arbetslös? Eller hur dina närstående klarar sig ekonomiskt vid ett dödsfall?


Varför välja mellan den stora bankens resurser och den lokala bankens engagemang?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения