среда, 19 июля 2017 г.

Psykolog ungdomsmottagning

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Landstingssubventionerad tjänst.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Eva Holmberg berättar om sitt jobb som psykolog på en ungdomsmottagning. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Det betyder att de inte får berätta vidare att du har varit hos oss, något du säger under ditt besök eller berätta om de undersökningar du gjort.


På ungdomsmottagningen träffar du barnmorska, psykolog och läkare. Alla besök är kostnadsfria. Höglandet: gemensam chef per länsdel. Du kan även söka information på hemsidan UMO.


På UMO kan du hitta svar på dina frågor om sex, hälsa och relationer.

Bakom UMO står alla landsting och regioner. Det är inte alltid det finns psykologer på ungdomsmottagningen, men ofta kan man prata med en kurator om hur man mår, eller så kan läkaren på ungdomsmottagningen remittera dig till en psykolog. Till ungdomsmottagning kan du komma och vara anonym.


Ungdomsmottagning Göteborg. Ny hos kurator eller psykolog. Till oss kan du komma till den dag du fyller år. Vi finns på Nygatan 7. Stockholms skolors ungdomsmottagning ligger nära Odenplan i centrala Stockholm.


Hos oss kan du träffa barnmorska, kurator, sjuksköterska, gynekolog och allmänläkare. Bygga upp aktiv samverkan mellan ungdomsmottagning , skola, socialtjänst, barn och ungdomshälsa, vårdcentral m fl aktörer. Psykolog , barn- och ungdomspsykoterapeut (Valvira, FPA-rättigheter) Jessica är psykolog och barn- och ungdomspsykoterapeut.


Vid Folkhälsans ungdomsmottagning erbjuder hon möjlighet främst till kortare och längre stödperioder, som planeras i samarbete med ungdomen och familjen. Jessica har möjlighet att arbeta på svenska, finska och. Om du inte vill, vågar eller har möjlighet att komma till en ungdomsmottagning personligen så rekommenderar vi dig att gå in och läsa på umo.


På umo hittar du relevant, aktuell och kvalitetssäkrad information om sex, hälsa och relationer. Vid psykisk ohälsa är det i första hand ungdomsmottagningen som hjälper dig som är yngre än år. Vad kan du få hjälp med?

Vi som arbetar här är erfarna barnläkare och barnsjuksköterskor, psykologer och psykoterapeuter. Från och med oktober-finns det också möjlighet att boka tid till barnmorska och kurator via webben. Klicka på länken nedan för att komma till ungdomsmottagningens tidsbokning. Hit kan du gå om du till exempel har frågor om kroppen eller om sex och preventivmedel.


Vi har drop in tisdagar kl. Vi välkomnar alla: tjejer, killar, transpersoner och andra. Täby ungdomsmottagning är till för dig mellan och år.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения