среда, 12 июля 2017 г.

Gratis juridisk rådgivning bodelning

Att göra en bodelning innebär att man klargör vem som äger vad i förhållandet. Vid bodelning fördelas vid äktenskap giftorättsgodset och vid samboförhållande samboegendom mellan parterna. Detta kommer du dels att upptäcka via advokaternas webbplatser dels via annonser där advokater och advokatbyråer erbjuder gratis juridisk rådgivning.


Denna typ av gratis juridisk rådgivning kan inte anses vara klassisk pro bono-verksamhet där det avgörande motivet är en övertygelse om att alla människor har rätt till juridisk. Gratis information om bodelning ! Här informerar vi om bodelning och besvarar också frågor som vi ofta får av våra klienter.

Denna webbsida är en del i vårt arbete att göra vardagsjuridiken mer tillgänglig för alla och syftar till att hjälpa makar och sambor att själva göra bodelning. När det är dags att göra bodelning är det olika regler som gäller beroende på om ni varit gifta eller sambor. Bodelning Att skiljas eller separera är sällan ett enkelt beslut.


Idén bakom svenskajurister. Vi tänkte att det kanske skulle vara möjligt att ge gratis juridisk rådgivning på telefon om vi samarbetade med många olika juristbyråer. Ofta tar vi för givet att det är väldigt dyrt att få svar även på enklare juridiska frågor.


Så är emellertid inte fallet längre eftersom du kan få juridisk rådgivning gratis. Vi på Juristresursen hjälper dig med smått som stort och vi hjälper dig snabbt och gratis.

Vi lägger stor vikt vid att ge dig utförlig och tydlig hjälp! Kostnadsfri juridisk rådgivning inom familjerätt, arvsrätt, arbetsrätt och bostadsjuridik. Våra öppettider är vardagar kl. Vi vill göra något så snårigt och dyrt som juridik tillgängligt och begripligt för alla.


Vi förändrar juristbranschen och sänker trösklarna till juridik genom att bjuda såväl företag och privatpersoner på juridisk rådgivning. Förutom att det kan vara svårt känslomässigt, innebär det många praktiska och juridiska frågor som behöver lösas. Få hjälp med bodelning vid skilsmässa!


Med hjälp av Avtalså kan du tryggt, snabbt och enkelt få hem ditt juridiska dokument till det rätta priset. Fråga juristen online – fråga en jurist gratis – ställ en fråga gratis till en jurist! Sidan är fortfarande under utveckling och vår tjänst har ännu inte lanserats, men ställ din fråga i kommentarsfältet – är det en fråga som kan besvaras tämligen enkelt så kommer vi att besvara frågan tills dess att tjänsten lanserats.


Ställ dina juridiska frågor här! Vi vill sänka trösklarna för juridisk rådgivning och bjuda på kunskap som faktiskt alla är i behov av i livets olika skeden. En bodelning sambo görs i regel i samband med att ett samboskap upplöses.


När du flyttar ihop och blir sambo, gifter dig, får barn, separerar eller ställs inför något annan avgörande situation behöver du fundera på vad det får för juridiska konsekvenser. Om du söker juridisk rådgivning inom familjerätt behöver du troligtvis en hjälpande hand kring frågor som rör bodelning , vårdnad av barn, arvsfrågor eller liknande. Juridisk rådgivning inom familjerätt.

Kontakta oss för att få ett korrekt juridiskt dokument. På Familjerätt Stockholm- Protect Juristbyrå arbetar vi för att alltid göra vårt yttersta för våra klienter. Vi är djupt engagerade i vårt juridiska arbete samt våra åtaganden.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения