пятница, 7 июля 2017 г.

Färgpistol tryckluft

Spara en massa pengar här! För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och. Köp Tillbehör till tryckluftsverktyg snabbt och enkelt på nätet!


Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba.

Kompressorer och maskiner som drivs av tryckluft finns från kvalitativa varumärken så som MAKITA, ESSVE, RYOBI, HERKULES och CRAFTOMAT. Kostnaden läggs automatiskt på fraktkostnaden. Här har vi samlat alla produkter som har med tryckluft att göra. Det är kompressorer men även tillbehör och verktyg som drivs av tryckluft – spikpistoler, mutterdragare och färgsprutor. Här hittar du klassiska tillbehör som blåspistoler, luftpåfyllare och tryckluftsslangar.


Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Högklassig HVLP-färspruta som minskar färgkonsumtionen, minskar mängden färgdimma och förkortar torktiden. Sprutbild samt färgmängd kan regleras och munstycke.

Färgsprutan är oumbärlig när du vill att det ska gå fort att måla stora ytor. Men den kan också användas när penseln är för stor, till exempel mellan. Jag ska snart dra ner till Bauhaus eller jula och shoppa lite, kompressor och prylar bl. Då jag även har hela set kåpor som behöver lack i garaget.


Verktygsboden har ett brett utbud av färgsprutor. En ordentlig färgspruta är guld värd om du ska måla takpanel, snickarglädje, spjälstaket och annat med snirklig form. Vi har testat populära modeller! Färgpistol - TT Prowin LVLP. Liten professionell färgpistol , av typen LVLP som lämpar sig väl för både lösningsbaserade och vatte.


Måste även bestyckas med ny nål för den storleken, dvs för att köra mm måste nål och munstycket vara just för 8mm. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Hos oss finns målningsutrustning för alla möjliga behov. I vårt stora sortiment av målarutrustning finns sprutpistol för lågtryck, högtryck och färgspruta.


Välkommen till PriceRunner! Stort utbud av sprutverktyg till rätt pris från varumärken som Bahco och GAV. Sprutpistol STANLEY tryckluft Art.

Vid användning av en färgpistol rekommenderar vi att du använder en luftslang som du endast använder för detta. Ansluts enkelt till kompressorn. Perfekt för målning, pumpning m. Blåspistol, luftpåfyllare, färgpistol och tvättpistol.


Flexibel slang med snabbkoppling. Vårt kompressorkit innehåller en blåspistol, renspistol, luftpåfyllare, färgpistol och ringtrycksmätare. Detta kit innehåller olika verktyg för många tillämpningar, du kan spraya färg, pumpa däck, blåsa ut damm och rengöra.


Det ingår en 5m spiralslang för enkel manövrering. Det medföljer munstycke och adapter. Det är möjligt att applicera vattenbaserade lasyrer, tunna flytande färger eller tjocka väggfärger med samma färgpistol.


Mutterpistol har jag aldrig köpt, inte bläster heller, men även här är kompressorn bra. När du köper Färgsprutor kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения