пятница, 11 мая 2018 г.

Mötesplatsen värnamo

Söker du dejting i Värnamo så har du kommit rätt. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Mötesplatsen i Hjärtats hus Innehållet gäller Jönköpings län.


Närstående eller vän är också välkomna. Kom till Hjärtats hus för att möta andra personer, småprata över en kopp kaffe och ventilera dina frågor.

You are not logged in. Vi är här för att underlätta ditt sökande med en ny och modern mötesplats för Dejting Värnamo. Vår målbild är att skapa en plattform som hyllar det som varje förälder älskar, sina barn.


Detta är mötesplatsen för föräldrar eller singlar som kan tänka sig ett liv tillsammans med någon som redan har barn. Här får alla möjlighet att växa och visa respekt för varandra. Skolan erbjuder moderna utbildningslokaler, egen idrottshall och ett väldigt trivsamt internat. Du hittar hos oss många intressanta aktiviteter, både inarbetade och nya.


Klicka på öronen i bilden överst för att se reportage från aktiviteter.

Prata med singlar med kontaktannonser från Jönköpings län eller hitta dem som bor i Aneby, Eksjö, Gislave Gnosjö, Habo, Jönköping, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås, Vaggery Vetlanda och Värnamo. Vi Seniorer, mötesplats för alla som är över år. Det var det tjugofemte året som Bredaryds kulturdag anordnades.


Vi finns i Jönköping, Eksjö och Värnamo. Vi jobbar också för att kunna öppna upp i Tranås framöver. Titta under På gång så får du se vad som händer i våra Hjärtats hus. Svenska kyrkan i Värnamo vill bidra till att människor ges en meningsfull sysselsättning.


Det gör vi genom Pelarsalen. Här får människor möjlighet att växa och utvecklas, utifrån sina egna förutsättningar och behov. Just nu får personer en meningsfull sysselsättning här. Rörelseparken vann med 2av de 3rösterna.


Skolans norra del blir en fartfylld plats där olika sportaktiviteter integreras på platsen med hjälp av ett böljande formspråk. Värnamo folkhögskola är mötesplatsen för studerande i olika åldrar, med olika erfarenheter från hela landet. Vår skola har moderna utbildningslokaler, egen idrottshall och ett trivsamt internat. Värnamo Folkhögskola är mötesplatsen för studenter i olika åldrar, med olika erfarenheter från hela landet. Vi har plats för ca 2studerande.


Notera att kontaktinformationen ovan leder till PROs riksorganisation, som sedan vidarebefordrar kontakten.

Vill du ta reda på mer om vilka vi är och vad vi gör, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifterna ser du här ovanför. Det är ett mycket intressant projekt och den största satsningen som gjorts i Värnamo Kommun för att skapa tillväxt och stärka attraktionen till kommunen.


Vi ska vara med och utveckla samhället och är glada över kommunens satsning på en kreativ mötesplats, säger Åke Forsberg, avdelningschef Bravida Värnamo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения