вторник, 15 мая 2018 г.

Zakynthos resmål

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa idag med Apollo!

Lågpriser på hotell i Zakynthos stad. Stränder Stränder finns det gott om på Zakynthos och många av dem är fantastiskt vackra och iögonfallande. När flyget landar på Zakynthos har du samtliga Solresors resmål inom minuters busstransfer från flygplatsen.


Argassi och Tsilivi ligger längs ostkusten medan Kalamaki och Laganas är belägna i Laganasbukten på sydkusten. Zakynthos bästa badmöjligheter hittar du längs ost- och sydkusten, inte minst i Kalamaki, Laganas och Tsilivi. Liksom sina grannöar har Zakynthos fina stränder, ett vackert landskap och härligt klimat för sol och bad.


Zakynthos är perfekt för vandring under olivträd och cykling högt uppe i bergen. Här är tips till den grekiska öns bästa restauranger, stränder.

Musik är en viktig del av den lokala kulturen – du kan gå på konserter eller festivaler nästan varje kväll och du kommer att svepas med av musiken och framträdandena. Zakynthos ligger längst söderut av de joniska öarna, väster om grekiska fastlandet. Naturen är lika grön som på grannöarna Korfu och Kefalonia, men på Zakynthos finns dessutom långa sandstränder av ljus fin sand. Vissa med parasoller och vattensporter, andra där du kan vara helt för dig själv.


Turkosblått vatten, kritvita sandstränder och gröna kullar och berg ramar in Zakynthos i den grekiska övärlden. Hit reser du för stränderna och den vackra naturen men också för ett bubblande partyliv och härlig grekisk mat. Den är inramad av höga berg och hit tar du dig endast med båt. Zakynthos består till stor del av berg och det ger den sin alldeles speciella. Greklands västkust och bjuder på ett grönt landskap.


På hotell Strada Marina i Zakynthos stad bor direkt vid hamnpromenaden, nära shopping och restauranger. På hotellets tak hittar du poolområdet och takbaren med utsikt upp mot den venetianska borgen Bohali och över Solomos torg och hamnen. Det här är ett resmål för par och barnfamiljer då det är en ganska lugn liten stad med en väldigt bra sandstrand nära de fina hotellen. Madeira är ett klassiskt resmål för upplevelseinriktade, naturintresserade resenärer. Atlanten har ett subtropiskt, milt klimat lämpligt som resmål hela året.


Kusten är mestadels klippig och bad sker oftast i pool eller från klipporna. Argassis huvudgata Argassi ligger några kilometer från Zakynthos stad och passar dig som vill ha variation på semestern. Byns huvudgata går parallellt med kusten vilket gör att det alltid känns som att havet är nära.

Både Apollo och Airtours har charter med direktflyg till Zakynthos. Det går även att flyga reguljärt till Aten, med exempelvis SAS, Aegean och Norwegian, och sedan ta buss ut på halvön Peloponnesos för att ta färja från Kyllini till Zakynthos stad. Trender kommer och går men svenskarnas kärlek till grekiska öar består.


Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Samtliga resmål har ett gott utbud av restauranger och barer, så även Zakynthos stad. Nöjesliv Det mest hektiska nöjeslivet är koncentrerat till resmålet Laganas och som mest intensivt under högsäsongen i juli och augusti.


Nöjesliv finns även i Argassi, Kalamaki, Tsilivi och i huvustaden Zakynthos stad men det är väsentligt lugnare. Trevliga Argassi bjuder på många mysiga tavernor och barer längs huvudgatan och den långa stranden som är så smal att solstolarna knappt får plats på vissa ställen. Från Argassi har du nära till Zakynthos stad som är väl värd ett besök för shopping eller en romantisk middag på någon av hamnpromenadens serveringar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения