четверг, 31 мая 2018 г.

Vilket område ska man bo i new york

NY om en månad med min tjejkompis och jag vet inte riktigt vilket område man ska bo på. Allt verkar vara så bra. Jag känner inte direkt något behov av att bo vid Time Square. Jag vill uppleva maten, byggnader ja det typiska sakerna.


Vi åkte dock en hel del tunnelbana och det var verkligen enkelt när man fått kläm på de olika linjerna.

Det bor inga vanliga människor här. Jag ska åka till New york för första gången med pojkvännen i sommar och ska boka hotell eller lägenhet nu. Har tittat på priser och det verkar som att vi endast har råd att bo i Brooklyn (typ queens eller närheten) eller Secaucus.


Vi ska vara där i dagar. Vilket område av de två är bäst om man. Det där är ju såklart en smaksak.


Mitt råd är oftast att försöka bo söder om 23:e gatan, alltså Downtown på ett eller annat sätt. Här finns det sköna hänget och de bästa barerna och restaurangerna.

Vi älskar god mat, gärna på lite finare st. Man får vad man betalar för, helt enkelt. Ska man vara där en vecka är det rätt skönt att kunna äta frukost på rummet. Många kända konstnärer (Salvador Deli, Claude Monet och Pablo Picasso) befann sig i detta område vid sin tid. New York - vilket område Fre jan.


Jag brukar försöka bo där det finns kök. Jag heter Lisa, och skriver här om resor och aktiva dagar med guldkant. Visst kan man äta billig frukost på en diner, men det är rätt mysigt att äta hemma och titta på amerikansk frukost-tv. Det här är det gamla Bangkok med skadade husfasader, labyrinter av smala gränder, färgrika marknader, gatustånd som säljer mat och frukt och hela området är väldigt mycket vardag som den ter sig i Thailands huvudstad.


Chinatown är ett bra område att bo i, ifall du vill slippa ifrån den värsta trafiken och ha nära till floden. Området ligger en bit utanför city centrum men är mycket välbesökt då bla Sacre Coure ligger på kullen. Snygg inredning och nära till trevliga kvarter som Cobble Hill och Brooklyn Heights.


Dubbelrum från 1dollar.

Jag har ofta fått frågan hur jag klarade av flytten till USA. Här kan du läsa mer om vad som krävs samt få tips. Flera olika indianstammar har samsats på ytorna i nordöstra USA.


Där upptäcker hon gärna spännande konst och nya stadsdelar. På helgerna hittar man henne på något trevligt brunchställe eller på picknick i någon park.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения