среда, 23 мая 2018 г.

Seniornet södermalm

Seniornet södermalm

Få ut det mesta av din sightseeing! Kanelbullen, vårt Internetcafé, finns på Rosenlundsgatan 44A, dit alla seniorer är välkomna. Klicka här för våra öppettider.


Seniornet södermalm

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar. SeniorNet Södermalm erbjuder dig som är medlem att delta i våra kurser som har rutinerade ledare och förmånliga priser. Anmälan och avbokning.


För att anmäla dig till en kurs, fyll i det formulär som finns på kursens hemsida. Du får en e-post som bekräftelse. I Edge är att man kan markera, anteckna och stryka under direkt i webbsidan. Som medlem i SeniorNet Sweden ingår du i ett betydande kunskapsnätverk över hela landet. Din lokala klubb erbjuder kurser, cirklar och öppna träffar, datorcaféer med mera.


Seniornet södermalm

En erfaren panel bestående av Krister Carlsson, Stefan Ternval Lars Bogren och Johan Murray svarade på publikens frågor om säkerheten på Internet. Komma åt dokument och foton på andra enheter. Dela dokument och foton med andra personer. Från och med torsdag december gör IT Hjälpen Juluppehåll. OneDrive hette tidigare SkyDrive.


Vi startar upp efter 13-helgen, dvs torsdagen januari. Mellan klockan och 12. Presentationens innehåll Exempel på musik på Rippa en CD. Det var på Tellus vid Hornsgatan och den stora salen var tämligen välfylld.


Välkommen till PRO Södermalm med Gamla Stan. På söder finns föreningarna Högali Katarina, Maria och Sofia. Dessa, som framgår av namnen följer församlingsgränserna.


Dessutom finns föreningen PRO Gamla Stan. På nedanstående karta kan du ungefär se var församlingsgränserna går. Arr: Seniornet Södermalm och Södermalms stadsdelsförvsltning. Vi erbjuder nybörjar-och fortsättningskurser samt kurser i bildbehandling. För att delta i kurserna krävs medlemsskap i Senior Net Sweden.


Det betyder att du själv kan registrera adressen för din blog eller för din sajt. Avsutningen för Seniornet Södermalm tillika Kanelbullen gick i musikens tecken Pelle och hans vänner spelade vackert med en vackert sjubgande sångerska , lotter, basar,mat, dans , tal , film m. SPF Seniorerna i Expressen om de förändrade pensionerna från årsskiftet. Nästa år får procent av Sveriges pensionärer en höjning av pensionen med 240. Efter årsstämman höll Jan O Olsson, Polisens Nationella IT-brottscentrum en mycket uppskattad genomgång av: Bedrägerier och hemskheter på nätet. Hitta rätt boende, service och omsorg som äldre.


Du kan också bränna CD eller DVD-skivor och föra över video från VHS till DV med eller utan redigering.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения