среда, 30 мая 2018 г.

Träffas via nätet

Den första versionen av studien kom redan för tio år sedan, och då svarade cirka procent av de tillfrågade att de träffats via nätet. Då var det fortfarande mest poppis att träffa sin partner via gemensamma vänner, procent hade träffats på det sättet. Har hört någonstans att man kan träffa vänner på nätet typ som nätdejting fast med vänner istället, är det någon som känner till det och var hittar man i. I en stor studie har forskare vid universitetet i Stanford sökt svaret på just den frågan bland amerikanska, heterosexuella par.


Deras resultat visar att en majoritet numera träffar kärleken på nätet – snarare än via gemensamma vänner.

Det är såklart jättetråkigt att du träffat en person som inte lever upp till dina förväntningar, men det går ju inte att utfästa en generell varning för att träffa någon via nätet bara för det. En sådan här situation kan ju uppkomma med vilken person som helst. Det var på den tiden då hon var så pass liten att jag var tvungen att stanna och umgås med de andra föräldrarna. Av någon anledning kom jag och några andra mammor in på hur vi hade träffat våra partners.


Genom vänner eller på jobbet, berättade vi. Men en mamma sade lite skamset att hon och hennes man träffats ”på nätet ”. Träffade faktiskt min pojkvän över nätet. Jag var skeptisk till honom i början, men han är riktigt underbar!

Det jobbigaste är väl i början, precis innan man träffas för då var man skitnervös. Rekommenderar starkt att träffas via nätet ! Vad är det vi gör mest på internet? Jo, pratar med varandra.


Flest svenskar träffar sin partner via dejtingsajter. Kontaktannonsen är död – leve kontaktannonsen. Det är där de allra flesta svenskar träffar sin partner. Nätet har verkligen revolutionerat livet för alla blyga svenskar, säger Marie Hagberg, dejtingkonsult. En ny studie som gjorts vid University of Chicago visar att de par som träffas via internet är mer nöjda med sina äktenskap, och skilsmässor och att separationer är mindre vanligt.


Jag tror att man på nätet fortare talar om sina värderingar och tankar kring barn, jobb och livet, säger Maria. KRY gör det möjligt att träffa legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor via video, direkt i mobilen. Nu kan du träffa läkare på nätet via videosamtal i mobilen.


Jag har träffat min groda, säger hon och pekar på Per Gulling. Nätet är ett bra ställe att träffa nya människor. Här kan du träffa nya vänner eller en dejt i ett chattrum på Sveriges största gratis chatt.


Kärlek är kärlek oavsett om man träffas via nätet eller ute på stan, så jag anser absolut att det är helt rätt om de rätta känslorna dyker upp.

Likväl som två personer kan träffas ute på krogen, på ett café eller något annat ställe så är nätet ett riktigt bra alternativ. I samarbete med KRY är läkarbesök online gratis för dig som har sjukvårdsförsäkring hos oss. Att träffas via nätet Idag finns det på Dagbloggen en hyllning till Dags bloggande. Det var ju genom debatterandet där som LFL och jag träffade varandra.


Förnya recept på nätet. Receptet skickas sedan till ett apotek där du kan hämta ut läkemedlet. Alla mottagningar förnyar inte recept via nätet , då behöver du kontakta den genom att till exempel ringa.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения