среда, 23 мая 2018 г.

Unga vuxna psykiatri södermalm

Planera och boka Södermalm , Stockholm besöket. Få ut det mesta av din sightseeing! Upp till rabatt i See. Sista minuten-erbjudanden. Vi finns på Brännkyrkagatan på Södermalm.


Slå oss en signal och boka ett första möte. Vi har stor vana att möta unga stockholmare. Vi förstår problemen och har verktyg för att komma vidare.


En strukturerad kontakt med någon hos oss kan hjälpa dig att bryta mönster. Inom Stockholms läns sjukvårdsområde finns fyra mottagningar för unga vuxna över år: på Arenavägen i Globen-området, i Fittja, vid Sankt Eriksplan och i Södertälje. Du som förutom att du mår psykiskt dåligt, också har problem med alkohol eller andra droger, får bäst hjälp hos Maria Ungdom. Mottagning unga vuxna Globen.


Unga vuxna psykiatri södermalm

Välkommen till mottagningen för unga vuxna i Globen. Psykiatri södr Stockholms mottagning för unga vuxna tar emot patienter från till år för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd. Psykiatrisk specialistvård för barn, ungdomar och vuxna samt specialiserad beroendevård för vuxna. Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning.


Lång erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och unga vuxna med psykisk ohälsa och ätstörningar i både öppenvård och heldygnsvård. Monika Fored Psykiatri och KBT, Stockholm, Södermalm. Du kan också gå via din vårdcentral eller husläkare.


Unga vuxna psykiatri södermalm

Här hittar du våra mottagningar som du är välkommen att kontakta direkt. Läs mer om Psykiatri – Komplex specialitet i snabb förändring. Verksamheten vänder sig till dig mellan och år med varierande behov av specialistpsykiatrisk diagnostik och behandling. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare, läkare, sekreterare och fysioterapeut.


I den här fasen av livet kan man ha stor hjälp av samtal. Därför har vi en psykoterapimottagning för unga , unga vuxna och deras föräldrar. Våra psykoterapeuter är legitimerade och har mycket lång erfarenhet av arbete med de svårigheter som kan uppkomma. GPU) Vi bedömer, utreder och behandlar patienter i åldern tom år som bor i Örebro och Lekebergs kommun. Observera att vi inte svarar på om- avbokningar eller receptfrågor via denna e-postadress.


Unga vuxna psykiatri södermalm

E-post är endast avsett för allmänna frågor. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte få råd i medicinska frågor, boka ti avboka tid eller förnya recept genom e-post. Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk vård baserat på de regionala vårdprogrammen. I höst öppnar Psykiatri Södra Stockholm nybyggda vårdplatser för psykiatrisk heldygnsvård. Maria Södermalm (lokal beroendemottagning) Maria Värmdö (lokal beroendemottagning) För att förbättra kvaliteten inom hälso- och sjukvården för dig och andra med samma sjukdom samlar PRIMA Maria in uppgifter om dig i Svenskt Beroenderegister.


Du har rätt att slippa bli registrerad. Vi vänder oss till dig som är folkbokförd i Sverige och har behov av behandling på specialistnivå. Söker du Psykiatri , vuxna ? Specialiserad psykiatri för dig mellan och år.


För det mesta klarar man påfrestningar i livet på egen hand eller med hjälp av föräldrar och vänner. KOMMA I KONTAKT MED OSS Du kommer i kontakt med oss genom att ringa på vår telefonti du kommer då att få prata med en sjuksköterska som kommer att ställa frågor om dit mående och vad du önskar hjälp med. Unga vuxna uppmanas istället att ta kontakt med oss via telefon enl. Sedan bestämmer du hur du vill gå vidare.


Vi är vana vid frågor som angår unga.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения