вторник, 24 октября 2017 г.

Alghero sardinien

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Vi förhandlar så att du slipper.


Alghero sardinien

Enklast att ta sig runt är med egen hyrbil. Bosa Väljer man att ta den mindre vägen längst havet hit, får man en mycket vacker bilresa. Den fina Maria Pia-stranden ligger strax utanför. Att göra på Sardinien Vill du inte bara ligga på en strand under semestern erbjuder Sardinien en naturupplevelse som passar såväl vandring som cykling. Staden har mycket att erbjuda vilket innebär både sol och ba shopping, kultur, god mat och en mycket vacker natur att ta del av.


Det går även charterflyg till Sardinien. Den största flygplatsen ligger ca tio minuter med bil utanför Cagliari. Boka online, betala på hotellet. Du som hyr bil kan parkera i närheten utan kostnad.


Alghero sardinien

Hyra bil på Sardinien Inte för att upprepa en gammal klyscha om Italien – men trafiken här kan vara en aning intensiv. Men med det sagt är bil bästa sättet att upptäcka ön på. Temperatur, vin nederbör väglag och mycket mer väderinformation. Although largely given over to tourism – its population can almost quadruple in July and August – the town retains a proud and independent spirit. Alghero för mig är en stad med stor charm.


Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Många liknar Sardinien med Karibien och detta beror dels på det kristallklara vattnet och dels på de många fina sandstränder som finns runt om ön. Sardinien har ett Medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar.


Under sommaren är det inte ovanligt med temperaturer på uppemot grader. Medeltemperaturen under vintern ligger på runt grader, men kan under några enstaka dagar sjunka till under noll. Alla ledande charterbolag. Trygg betalning samt Ticketgaranti!


Få områden runt Medelhavet kan erbjuda en lika lyckad mix av vacker miljö i kombination med historiska och arkeologiska arv. Många fina stränder inom min om du har hyrbil och vi rekommenderar starkt någon av de små vikarna runt Spiaggia del Lazzaretto. Sardinien i sig är även väl känt för sina gastronomiska upplevelser och många italienare åker från fastlandet bara för att få njuta av Sardiniens mat. I området hittar du även en dramatisk natur och många fina historiska monument som bör upplevas när man är på plats. På Sardinien råder ett behagligt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar.


Alghero sardinien

I maj börjar temperaturen att stiga och når drygt grader dagtid med lite kallare nätter. I juni är den sköna sommaren igång med temperaturer runt grader. Sardinien rymmer mer än tre miljoner får, men bara drygt hälften så många människor. Landskapet är kargt och stenigt, en plats för överlevare. Fåren är det utan all tvekan, men också alla de sarder som i årtusenden lärt sig att handskas med denna robusta natur.


Sardinien är känt för porcetto Sardo, som är en grillad spädgris man äter med skinnet på. Sarderna är även omtalade för sina ostar och då främst formaggio marcio som betyder rutten ost. Se: Bosa är en bevarad liten pittoresk by med anor från medeltiden. Uppe i norr ligger den pittoreska fiskebyn Stintino vilken hyser Sardiniens mest kända strand - La Pelosa.


Alma är ett trivsamt hotell nära Lidostranden, lugnt beläget med promenadavstånd till Gamla stan. Att ha en bil på Sardinien är nästan ett krav om du vill uppleva ön på ett bra sätt. Städerna på Sardinien.


Men dagen startade med att vi körde längst ut på Stintino-udden på nordvästra Sardinien. Luta dig bara tillbaka och njut av resan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения