среда, 25 октября 2017 г.

The hair bar mall of scandinavia

Handla Scandinavian på Kronans Apotek online. Stort sortiment och fri frakt. Se våra aktuella erbjudanden. Shoppa online på Kronans Apotek! Hair cosmetic lounge ligger i Mall of Scandinavia i Stockholm.


Vi erbjuder klippning, färgning, slingor, inpackning, med drop in eller tidsbokningar. Hos Hair Cosmetic Lounge i Mall of Scandinavia möter du erfarna frisörer så du ska känna dig trygg och tillfreds med din nya frisyr. Vi använder oss av de välkända varumärkena soRedken, Kerastase, Matril, Loreal m. Vi vill erbjuda alla män som besöker Mall Of Scandinavia en skön och fridsam oas. Här tar våra barber’s hand dig och ger dig den service som du kan förvänta dig.


Våra barberare utför sitt arbete med stolthet och passion för yrket. Luta dig tillbaka i vår avkopplande miljö så tar vi hand om Dig, Ditt hår och Ditt skägg. Din frisör på Kungsholmen.


Välkommen att kontakta oss! Här kan du kan slappna av med god mat, dryck och fika. Kungsträdgården i Stockholm är besjälad med ett gourmet-burger-joint.


Kom och njut stans bästa burgare, som vi tycker den skall serveras. Duktiga frisörer på salonger i Sverige. Reviews The best fika offering in Sweden so far! Vi har nöjdhetsgaranti. Den november klockan 20.


The hair bar mall of scandinavia

Vapiano Mall of Scandinavia. Mottagandet var helt fantastiskt från alla våra härliga gäster som ville komma fira med oss. På Mall of Scandinavia samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Dinner buffet serveras Tisdag - Lördag 17.


I våra salonger får du behandlingar av bästa kvalité , med den senaste tekniken från USA. Vid manikyr- och pedikyrbehandlingar sitter du i bekväma massagestolar. Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår! Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr. Tycker du att det är svårt att hitta hårprodukter som passar just dig?


The hair bar mall of scandinavia

Eller behöver du tips kring hur du ska styla ditt hår? Då ska du komma till vår nya konceptbutik på Åhléns i Mall Of Scandinavia. Hos Stjärnurmakarna hittar du ett brett utbud av klockor från ledande varumärken. Försäkring och fri frakt ingår allti välkommen till din urmakare online!


Vår kundtjänst finns till för dig. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilket schampo som borde fungera för dig. Inga frågor är för dumma. Restauranger i närheten av Friends Arena på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Friends Arena, Solna. Klang Market – det lättsamma sättet att umgås på!


The hair bar mall of scandinavia

Endast några fotsteg bort från Quality Hotel Friends. Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt och vila upp dig mellan shoppingvarven i våra sköna hotellsängar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения